Frostbite motor a FIFA17 alatt!

Frostbite motor a FIFA17 alatt!

Interjú a FIFA technikai vezetőjével, Ed Kilham-mel.

Az EAsports.com interjút közölt a FIFA technikai vezetőjével, Ed Kilham-mel. (Szerk. az interjú magyar fordítását változtatás nélkül közöljük)

Azoknak akik nem tudnák, elmondanád, pontosan mi az a Frostbite™?

A Frostbite egy új játékmotor ami sok EA játéknak az alapjául szolgál. Ilyen például az új Battlefield™, a Need For Speed™ és persze a FIFA 17.

Mikor döntött úgy a csapat, hogy váltotok az új motorra?

Már akkor eldöntötte a csapat a váltást, mielött én megérkeztem volna. A fiúk már több mint két éve dolgoznak a FIFA-val és a Frostbite-tal.

Miért fontos, hogy a FIFA 17 Frostebite-ot fog használni?

A Frostbite legfontosabb célja az, hogy minden fejlesztői gárdánk tudja alkalmazni ezt az új motort, amely a jövő világklasszis játékainak alapjául szolgál majd. A Frostbite megengedi azt, hogy olyan új lehetőségeket fejlesszünk rá, amiket az előző motorok nem tettek lehetővé. Ilyen például az új sztori mód a FIFA 17-ben, A Journey.


Mik voltak a kihívások miközben az új motorra helyeztétek át a játékot?

A szoftveres változások sokkal nehezebbek, mint a hardveresek. Az Ignite-ról Frostbite-ra váltás megkövetelte, hogy az egész csapat egy teljesen új technológiát tanuljon meg és amellett, hogy az eddigi FIFA játékok legjobb tulajdonságait megtartsa, beletegyen egy csomó új és izgalmas fejlesztést is.

Volt bármi meglepetés a fejlesztés alatt? Bármi amivel eddig a fejlesztők nem találkoztak idáig?

A Frostbite lehetőséget ad a kreatív részlegnek és a technikai fejlesztőknek, hogy új szintre emeljék a közös munkát. Már nagyon izgatottak vagyunk a Frostbite adta lehetőségek miatt, és egy kicsit talán meglepettek, hogy mennyi gátat feloldott a csapat számára.

A Frostbite része az új sztori módnak, a Journey-nek. Hogyan használja ez a mód a motort?

Olyan helyzetbe állítja a FIFA játékosokat, amelyben talán még soha nem volt részük, beleértve az új környezetet még valósághűbb fényekkel, számításokkal és sémákkal. Továbbá ad a csapatnak egy lehetőséget, hogy életre keltsenek olyan karaktereket, amelyek tele vannak érzelmekkel.

Kövess Minket!