Az esport és a kaszinók világának találkozása lesz a G2E egyik legfontosabb témája Las Vegasban

Az esport és a kaszinók világának találkozása lesz a G2E egyik legfontosabb témája Las Vegasban

Az esportok és a szerencsejátékok kapcsolata ismét az egyik leginkább várt téma a Global Gaming Expón (G2E), amit idén szeptemberben rendeznek Las Vegasban.

Az esportok és a szerencsejátékok kapcsolata ismét az egyik leginkább várt téma a Global Gaming Expón (G2E), amit idén szeptemberben rendeznek Las Vegasban.

 

A nemzetközi konferencia és bemutató a szerencsejáték iparról szeptember 27-től 29-ig tart majd a Sands Expo Közösségi Központban. A három napos rendezvény során az esport ismét terítékre kerül, mivel az esport ipar egyre növekszik, egyre nagyobb érdeklődés övezi és lassan az esportfogadások is kezdenek meghatározó számokat prezentálni. Tavaly Rahul Sood, a Unikrn esport fogadóoldal vezérigazgatója és társalapítója tartotta a nyitóbeszédet a G2E konferencián. Az expó területén belül az egyik panel csak és kizárólag az esportokra fog koncentrálni.

 

A nagy nézettségű streamek és új vásárlók miatt az esportok és videojátékok világa úgy tűnik, a következő nagy dolog lehet az üzleti világban és ebbe a kaszinók is be akarnak szállni. A kaszinóipar résztvevői betekintést kapnak a professzionális esport ligák struktúrájába, a kulcs demográfiai adatokba, valamint, hogy mi jelent kihívást, amikor felelősségteljes és legitim versenyeket terveznek.

 

Tavasszal volt már egy konferencia, ami csak és kizárólag az esportokkal és a szerencsejátékokkal foglalkozott, azt Londonban tartották.

A G2E után közvetlenül Las Vegas még egy konferenciának ad majd otthont, aminek a központi témája az lesz, hogy milyen lehetőségek vannak arra, hogy az esport és a kaszinók világa közelebb kerüljön egymáshoz.


Az esport már rajta van Vegas radarján

A feljebb viteli szervezetek már most egy lehetséges lépésnek látják az esportfogadások meghonosítását és a kormányzati szervek úgy gondolják, hogy a mostani szabályokat nem kell megváltoztatni, vagy újakat hozni annak érdekében, hogy esport fogadásokat köthessenek a fogadni vágyók.


A Downtown Grand nevű Las Vegas-i szálloda bejelentette, hogy ő szeretne lenni az esport események és fogadások központja, ráadásul arra is van esély, hogy a PAC-12 egyetemi bajnokságot fog tartani Las Vegasban jövőre.

 

A G2E paneljében arról is szó lesz, hogy mi indulhat rossz irányba

A konferencián a pozitív dolgok mellett a negatív dolgok is előkerülnek majd, ilyen például a szabályozás hiánya és az esport körüli integritási problémák, amelyek az iparág meteorszerű térhódítása miatt gyakran elfelejtődnek. Az egyik legégetőbb probléma a skinfogadások körül van, dollármilliárdok forognak az ehhez kapcsolódó honlapokon és az egész nem átlátható és nem is tűnik teljesen legálisnak.

 

Kövess Minket!