A FACEIT és az ELEAGUE összefogott, brutális Overwatch versenyt hoztak össze

A FACEIT és az ELEAGUE összefogott, brutális Overwatch versenyt hoztak össze

300 000 dolláros összdíjazás és stúdióból közvetített nagy-döntő. Indul az első Overwatch Open!

300 000 dolláros összdíjazás és stúdióból közvetített nagy-döntő. Indul az első Overwatch Open!

Bár csak idén tavasszal jelent meg a játék, a közönség egyből ráharapott a Blizzard újdonságára. A nyílt béta alatt 10 millió felhasználó irányította az Overwatch hőseit, és a hivatalos indulás óta is folyamatosan nő a játékosok száma. Egy szó mint száz, az Overwatch valósággal berobbant az esport világába és egy csapásra hatalmas siker lett.

Nem csoda, hogy a versenyszervezők is kinézték maguknak, de ekkora fejlődésre azt hiszem senki nem számított! Alig, hogy a GamesCom bejelentette saját versenyét augusztusra, melyen 100 000 dollárt osztanak majd szét, a FACEIT és az ELEAGUE-et szervező Turner máris lepipálta egy 300 000 dolláros versennyel, ahol csupán a győztes egymaga 100 000 dollárt kap majd.

A versenysorozat az Overwatch Open nevet kapta, a selejtezők július 23-án kezdődnek a FACEIT rendszerén. A kvalifikációs versenyeket megnyerő csapatok augusztus végén egy háromnapos rájátszásban döntik el, kik képviseltetek magukat a régiós döntőben. A nagy-döntőben így a legjobb amerikai csapat a legerősebb európai gárdával csap majd össze az ELEAGUE atlantai stúdiójában. A sorozat mérkőzései számára máris saját csatornát hoztak létre, hogy online is követni lehessen az Overwatch Open küzdelmeit.

A regisztráció teljesen nyílt, akárki nevezhet!

Holnaptól tehát beindul minden idők legnagyobb Overwatch versenysorozata, mely egyes CS:GO tornákat megszégyenítő díjazásával garantáltan nagyot szó majd!

Watch live video from overwatchopen on www.twitch.tv

Kövess Minket!