Ezekkel tarolt Lifecoach a Seatstory Cup V-ön

Ezekkel tarolt Lifecoach a Seatstory Cup V-ön

Íme az öt pakli, melyekkel a német Hearthstone-sztár behúzta a legutóbbi versenyt, köztük egy brutális mérlegű Miracle Rogue-gal.

Nagy nevű Hearthstone játékosok egész sora szállt harcba a győzelemért az előző héten, Németországban rendezett Seatstory Cup V-ön, a 32 induló közül pedig végül a G2 sztárja, a hazai pályán versenyző Adrian "Lifecoach" Koy tehette zsebre az első helyért járó 10.000 dollárt.

Az első csoportkörön sima 2-0-val jutott túl Adrian, ám a második kvartettben már decider meccsre kényszerült honfitársa, Xixo ellen. Innentől azonban nem volt megállás: az elődöntőben Eloise-t verte (4-1), aztán jött a csapattárs, Thijs, akivel rendkívül szoros csatát vívott (4-3), a döntőben pedig a brit J4CKIECHAN-t győzte le egy végletekig kiélezett mérkőzésen (4-3). Íme a paklik, amik a győzelemig vezették:

Aggro Shaman: Az egyik klasszikus face-variáns, viszonylag kevés sebző spellel, de annál több totemmel és ezekhez kapcsolódó szinergia-lappal. (mérleg: 5 győzelem, 3 vereség)

Token Druid: Lénytermelésre (Living Roots, Mire Keeper, Violet Teacher) és azok buffolására (Power of the Wild, Soul of the Forest) építő deck néhány jól illeszkedő late-game kártyával (Cenarius, Onyxia). (4-4)

C'Thun Warrior: A C'Thun deckek talán legerősebb variánsa, benne természetesen az egyik legjobb kaszt-specifikus C'Thun lappal, az Ancient Shieldbearerrel - a jól megszokott Warrior-tápok mellett persze. (3-2)

Midrange Hunter: A Hunter jelenlegi legnépszerűbb változata, igazából különösebb meglepetések nélkül - talán éppen ezért ezt bannolták a legtöbbször az ellenfelek. (1-2)

Miracle Rogue: A Gadgetzan Auctioneerre építő Miracle Rogue mindig kirántotta Lifecoach-ot a bajból, amit jól mutat a pakli egészen elképesztő statisztikája. Nem véletlen, hogy J4CKIECHAN is bannolta a döntőben, de végül ezen deck nélkül is összejött a dobogó teteje Adriannek, abszolút megérdemeltté téve ezáltal a végső győzelmet. (11-2)

A több mint kétórás döntőről egy videót is megnézhettek:

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kövess Minket!