EliGE ideiglenesen Overwatch-ra pártolt a CS:GO helyett

EliGE ideiglenesen Overwatch-ra pártolt a CS:GO helyett

A Major döntőig menetelő Team Liquid fiatal sztárja két kupameccs erejéig csatlakozott a szervezet Overwatch részlegéhez!

Persze csak beugróként, a Beyond The Summit kupa második hetében a Liquid Overwatch csapata ugyanis id_ nélkül volt kénytelen játszani, helyére érkezett a fiatal CS:GO tehetség. Hiko-éknak nincs félnivalójuk, egyszeri alkalomról beszélünk csupán, EliGE azonban nem vallott szégyent a mérkőzéseken. Beugróként főleg DPS hősökkel játszott Reapert és Genjit sokszor láttuk, de volt, hogy Soldier76-re esett a választása.



A könnyebb (vagy legalábbis annak vélt) játékok irányába történő esport mozgás nem új keletű jelenség, emlékezzünk csak, hány egykori Starcraft játékos pártolt át anno a Hearthstone-ra, mely könnyedebb és gyorsabb sikerrel, valamint az újdonság varázsával kecsegtette az embereket.

De maradva az Overwatch-nál, elég, ha csak a szintén Liquid-es AZK-t vesszük, aki CS:GO tiltása után pártolt át a Blizzard új játékára. Hozzá hasonlóan már többen meglépték ezt váltást az egykori profi CS:GO mezőnyből: steel a Splyce csapatában, fRoD pedig a FaZe-nél talált új otthonra.



Ha pedig a hazai ranglistát nézzük, szintén szemünkbe ötlik pár ismerős név a Top100-at böngészve, a teljesség igénye nélkül 7Ruv3, Res1st, kuLi, de még a magyar válogatott koloR vagy Gabesson is rengeteg időt öl Overwatch-ba, az ESL One győztes Battlefield játékost, Horecet már csak félve említjük.

Ennyivel vonzóbb az egyszerű és gyors játékmenet, vagy csupán az újdonság ereje dominál ilyenkor?

Tetszett a cikk? Akkor kövess minket Facebook-on!

Kövess Minket!