Megszületett a tökéletes recept: így maradnak életben a gambling oldalak!

Megszületett a tökéletes recept: így maradnak életben a gambling oldalak!

A CSGO Strong kitalált egy hibátlan és legális megoldást, a merőben forradalmi rendszerrel életben tartják a gambling ipart!

A CSGO Strong és CSGO Cosmos gambling oldalak közös tulajdonosa hetek óta működésük legalizálásán fáradozott és úgy tűnik, erőfeszítését mostanra siker koronázza!

A tulajdonos létrehozott a két site-nak egy közös tranzakciós átjárót, melynek köszönhetően a játékosok nem közvetlenül szerencsejátékos oldalaknak utalják a pénzüket, és így a trade botok sem köthetőek a továbbiakban a gamblinghez. Az emberek tehát immáron a SKN Trades nevű oldalnak küldik skinjeiket, ahol az értékének megfelelő coin kerül jóváírásra a játékos profilján. A SKN Trades tehát sima átváltó helyként funkcionál, egyszerű de nagyszerű!

Most jön azonban a csavar! Ha már egyesített oldalon zajlik a kereskedés, a felhasználóknak lehetőségük van a három oldal (Strong, Cosmos és SKN Trades) között ide-oda mozgatni a coinokat! A beváltott fizetőeszköz tehát könnyen kiköthet valamelyik másik oldalon, de új skinekre is cserélhető, felaprózható!

A gambling oldalakról aztán szintén ide kell visszautalni az esetleges nyereményt, hogy skinre válthassuk, vagy egyik oldalról a másikra is átküldhetjük, ha éppen ott lenne kedvünk játszani!

Az egyszerűen használható transzferoldalt az említett site-okon már működésbe is állították, a példán felbuzdulva pedig elképzelhető, hogy mások is létrehozzák saját tranzakciós átjárójukat, és így békésen tovább pöröghetnek a rulettkerekek és pénzérmék, sokak örömére, vagy éppen bánatára.

Kövess Minket!