Az ELEAGUE zakó után jöhet a Zeus-s1mple csere?

Az ELEAGUE zakó után jöhet a Zeus-s1mple csere?

Íme az árulkodó jelek, melyek egyre inkább arra utalnak, a Na'Vi irányítója távozik a csapattól és átadja helyét a fiatal ukrán tehetségnek!

Az internet népének nem kell sok bizonyíték, hogy felkapjanak egy-egy átigazolással kapcsolatos pletykát, ezt régóta tudjuk. Az ilyeneket csak elengedjük a fülünk mellett, mintha nem is történt volna semmi. De ha a hírek egy Na'Vi szintű csapatról szólnak, ráadásul ennyi árulkodó jellel támasztják alá, már érdemes elgondolkodnunk a dolgon.

Adott ugye Zeus helyzete, a csapat vezére inkább szellemi, mint skillbeli leader, egy-egy jól sikerült mapon kívül keveset tud felmutatni az utóbbi idők versenyein, Kölnben 0.97-es értékeléssel zárt. Nem úgy a helyére kinézett s1mple, aki 1.12-vel és rendkívül fontos impact fragjeivel a döntőig segítette a Liquidet, és sokan már idén szívesen látnák a Na'Vi kötelékében! Hogy erre mekkora esély van, azt az alábbi képek híven igazolják:

Zeus a Major kiesés után úgy fogalmazott:

Ekkor még valóban úgy tűnt, nem lesz váltás a csapaton belül, és Zeus is felszívja magát a folytatásra. Aztán jött ez a bejegyzés:

Ez az üzenet az ELEAGUE kiesés után került ki Zeus Twitter oldalára, ám gyorsan törölték is, nehogy pletyka-cunamit indítson el a rajongók között. Hiába a törlés, a kép megmaradt, sőt, egyes profik még reagáltak is rá.

Mint látható, FalleN szinte elköszön Zeus-tól, hogy információit csupán a Tweetre alapozta, vagy ismeri a hátteret, nem tudni. Erre már Zeus-nak is reagálni kellett, gyorsan törölte érzelmes üzenetét, és próbált magyarázatot adni a történtekre:

A lavina azonban már elindult, és a rajongók ilyenkor már mindenhol rémeket látnak. Például egy átszúrt szívecskés dedikálásban is, mely szintén a tegnapi kiesés után született:

Az esetleges változásra heteken belül sor kerülhet, ahogy azt már starix, a Na'Vi coach-a elspoilerezte, nagy változások jöhetnek az ELEAGUE után, és ne feledjük JW esetét se, akit már félig a NiP-ben látnak a szakértők.

Kövess Minket!