Fer hátat fordít a játéknak, dupla műtét vár az SK játékosára

Fer hátat fordít a játéknak, dupla műtét vár az SK játékosára

A brazil játékos orrát és fülét is sürgősen műteni kell, a csapat lemondta a 300 000 dolláros StarSeries tornát!

Másfél hónapos kényszerszünet vár a kétszeres Major győztes SK-ra, már ami a LAN eventeket illeti! A csapat egyik meghatározó játékosára, ferre ugyanis kettős műtét vár a közeljövőben, orra és füle is sürgős beavatkozást igényel, az SK pedig nem hajlandó nélküle LAN-ra utazni! Az online versenyek nem forognak persze veszélyben, az ECS és ESL Pro League mérkőzésein részt vesznek majd a brazilok. Fer helyére az Immortals-ban kegyvesztetté vált Shoowtime ugrik be ötödikként, a következő pár hétben.

Fer már évek óta halogatja a műtéteket, ám törött orra és megrepedt dobhártyája többé nem teszi lehetővé a versenyszerű játékot, egyetlen orrlyukán képes csap levegőt venni, jobb fülére pedig lényegében süket. 70%-os halláskárosodása az orvosok szerint nem visszafordítható, de a maradék hallásképesség még megmenthető egy gyors beavatkozással, valamint elkerülhetőek általa a későbbi komplikációk!

A műtétek egyszerre nem végezhetőek, így a következő négy hétben fer műtétek és felépülési időszakok között ingázik majd, mire szeptember elején visszatérhet a monitor elé. Az SK ezzel a döntéssel egyúttal jelezte, nem kívánnak részt venni a szeptember elején esedékes StarSeries döntőn Kínában, ahol a győztes 130 000 dollárt kaszálhat. Következő offline eventjükként az ELS One new yorki állomását jelölték meg, ekkorra már a remélhetőeleg formáját visszanyerő ferrel soraikban!

Mielőbbi felépülést kívánunk a brazil zseninek!

Kövess Minket!