DeadFox lesérült, kihagyja az ASUS ROG-ot

DeadFox lesérült, kihagyja az ASUS ROG-ot

Bokasérülés miatt nem utazik Helsinkibe DeadFox, igazi sztár ugrik be a helyére hétvégén!

Egy sajnálatos sérülés miatt nem utazik Helsinkibe DeadFox, a Team Escape magyar játékosa! Az ASUS ROG két napos küzdelmeire egy igazi sztár ugrik be a helyére, de halljuk magátót DeadFox-tól, mi is történt valójában:

Esport1: Szia DeadFox, úgy hallom nem vagy épp a legjobb formádban, mi történt veled?

DeadFox: Szia Hemi! Sajnos balesetem volt, ami egy kellemes részleges bokaszalag szakadáshoz vezetett.

Esport1: Hogy sérültél meg, talán egy rosszul elsült jumpshot?

DeadFox: Bárcsak egy rosszul elsült jumpshot lett volna. Igazából semmi különlegeset nem csináltam, elmentem bicajozni majd sikerült egy szép nagyot esnem ami után persze mehettem a balesetire, ahol elmondták mi merre hány méter. Szerencsére semmi komolyabb dolog nem történt, lehetett volna rosszabb is.

Esport1: Hogyan hat ez a közelgő versenyekre? Mi lesz Helsinkivel?

DeadFox: Helsinkire sajnos nem tudok elmenni jelenlegi állapotomban, de remélhetőleg a srácok meg tudják oldani nélkülem egy beugróval, és az ASUS ROG címet magukkal viszik majd haza. Helsinki után több mint valószínű, hogy folytatom tovább, mert itthon tudok játszani, igaz nem annyira kényelmes de megoldható.

Esport1: Milyen a hangulat a közelmúlt változásai után a csapatban?

DeadFox: A hangulat egy nagyon fontos része az egész csapatozásnak, ha nincs meg a jó hangulat, akkor a csapat teljesítménye is romlani fog. Nálunk szerencsére ilyen téren nincs probléma. Változtatni meg akkor változtatunk, ha úgy érezzük, nincs más megoldás. Ezt azért írom így le, mert szeretném jelezni ezzel a magyar játékosoknak, vagy alakuló csapatoknak, hogy nem mindig a másoktól való megválás a megoldás, előbb próbáljátok megoldani a hibákat, problémákat.

Esport1: Hogy készültetek a LAN-ra?

DeadFox: LAN-ra ugyanúgy készülünk, mint ahogy itthoni official meccsekre is. Játszunk amennyit tudunk, de nem elég az, hogy játszik az ember, muszáj lennie valaminek amit gyakorol, pl. köröket, CT felállásokat stb. Nem lehet csak rohangálni és akkor lesz ami lesz módon gyakorolni. Persze nézünk demo-kat is, hogy hogyan játszanak az ellenfelek, mivel lehetne őket megviccelni.

Esport1: Ki ugrik be a helyedre a rendezvény idejére?

DeadFox: Helsinki előtti hétvégén volt egy összejövetel a csapattal Dortmundba, ahova én sajnos már nem tudtam elmenni. Ott beszélték át a srácok, hogy kit lehetne, és cadiaN mellett maradtak, egyrészt azért mert AWP-s, másrészt meg jó beugró játékos, így ő lesz a cserém.

Esport1: És a válogatottat hogy érinti ez a sérülés?

DeadFox: Szerencsére nem érinti, mert amint említettem itthon megoldható, hogy tudjak játszani. Ha meg lejutunk LAN-ra sincs baj, mert addigra már meggyógyul a lábam is, és tudok menni.

Esport1: FLASH-el újra egy csapatban játszhattok a nemzeti együttesben, milyen érzés lesz megint együtt?

DeadFox: FLASH-el szerettem játszani, sok 2vX szituációt hoztunk le, jól lekommunikáltuk, a problémáinkat megoldottuk, segítettük egymást. Szerintem most se lesz másképp.

Esport1: Milyen eredménnyel lennél elégedett a válogatott szereplése kapcsán?

DeadFox: Szeretnék a LAN-ra lejutni persze, de bármilyen eredménnyel meg lennék elégedve, mindaddig, amíg a csapat összes tagja odateszi magát, minél jobbat akar kihozni mind magából, mind a csapatból. Nálam ez nagyon fontos, mert egyrészt ez képez egy olyan hangulatot a csapaton belül, amit kihasználva jobban játszol, jobban odafigyelsz, jobban kívánod a nyerés zamatát, plusz még a tapasztaltabb játékosok ellen is nagyobb esélyed van nyerni azzal, ha egy csapat összejátszik, és nem adja fel.

Esport1: Ha más lesz AWP-s szerepben hogy érzed, rifle-lel is tudod majd tolni a csapat szekerét?

DeadFox: Én sosem voltam az a main AWP-s ember. Most van az első alkalom, hogy én vagyok a main AWP-s, egyrészt ez azért alakult így, mert a csapatba nincs más. És itt sokan lehet mondanák, hogy de hát BARBARR lehetne, de ő is olyan mint amilyen én voltam régen, hogy sose szerettem mindig csak AWP-t használni, egy idő után megunja. Másrészt pedig azért, mert régebben sokat AWP-ztem, és úgy gondoltam, hogy elég jó vagyok vele, hogy elfoglaljam ezt a pozíciót egy csapatban. Tehát a kérdésre a válaszom, hogy akár AWP, akár nem, bármivel képesnek érzem magam, hogy segítsem a csapatot, sokszor még az is lehet, hogy rifle-el eredményesebben.

Esport1: Úgy legyen, mielőbbi felépülést kívánunk, és reméljük, hamarosan újra látunk meccskörnyezetben!

DeadFox: Köszönöm a jókívánságokat, köszönöm az interjút!

Stream azért lesz az ASUS ROG LAN-ról, itt!

Watch live video from esporthuCS on www.twitch.tv

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kövess Minket!