Megvan az eGames első játéka!

Megvan az eGames első játéka!

A legújabb Super Smash Bros. egészen biztosan ott lesz a nemzetek közötti összecsapást tartogató verseny felhozatalában.

Élesben ugyan csak a jövő évi selejtezőkkel veszi majd kezdetét az eGames, a brit kormány által is támogatott kezdeményezés kétnapos bemutató-eseményére azonban már a riói olimpián sor kerül majd a hónap közepén. Az augusztus 15-én és 16-án tartott "pop-up event"-ről eddig nem sokat lehetett tudni, most azonban az első meghívók alapján kiszivárgott, hogy a legutóbbi Smash Bros. játék, a Super Smash Bros. for Wii U egészen biztosan ott lesz a "sportágak" között.

Az már más kérdés, hogy a meghívott játékosok nem feltétlenül örülnek ennek, hiszen az eGames rendezvénye éppen egy nappal az év legnagyobb versenye, a Super Smash Con után lesz. Sokan ráadásul nem is feltétlenül a Wii U-s epizódra, hanem a Brawlra, a Melee-re vagy az első részre vannak specializálódva, így enyhén szólva is felemás volt a hír fogadtatása a játékosok részéről.

Maga az eGames egyébként egy idén útjára indított nagyszabású kezdeményezés, melynek szervezői a téli és nyári olimpiák helyszínein fognak versenyeket tartani az egyes nemzetek között a különféle esport-szakágakban. Az első eGames 2018-ban lesz Pjongcsangban, és hogy az egyes nemzetek kiket delegálhatnak majd a világeseményre, az a 2017-es nemzeti selejtezők során fog eldőlni.

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Mitől lesz egyedi ízvilágú a kávé?

Sportolóként te is iszol kávét? Tudtad, hogy a számtalan kávécserje közül mindössze kettőből készítenek kávét? Az arabicából és a robustából. A kávécserje típusa, a feldolgozás, illetve a pörkölés adja a kávészemek egyedi aromáját.