FIFA 17: Beszáll a PSV Eindhoven is!

FIFA 17: Beszáll a PSV Eindhoven is!

Nehezen megy el úgy nap, hogy ne mutassanak nagy klubok érdeklődést az esport után.

Korábbi ábránk máris elavult lett.

Ma a PSV Eindhoven jelentette be, hogy ő is beszáll! 

A PSV Hollandia egyik legrégibb futball klubja és olyan sztárok nevelőegyesülete, mint Jaap Stam, Ruud van Nistelrooy vagy Arjen Robben. Tegnap pedig bejelentette, hogy ő lesz az első holland klub, aki az esportba fektet be. Voltak, akik már profi játékosokat szerződtettek, mint a Sporting Lisbon vagy a Manchester City, a PSV viszont egy kupával kívánja eldönteni, ki lesz a klub játékosa. A legújabb FIFA idén ősszel jelenik majd meg.

“Szeretnénk minden aggályt eloszlatni szurkolónk köreiben. Az esport világa napjainkban hihetetlen növekedésben van. Elkerülhetetlen az esport és a Sport klubok keresztezése” - mondta Guus Pennings, PSV marketing menedzsere.

Pennings az mondta, úgy fogják kezelni az esportolójukat, mint bármelyik sportolójukat, beleértve minden gyakorláshoz szükséges eszközt is. Ahhoz, hogy megtalálják a megfelelő játékost, ősszel egy FIFA 17 kupát fognak szervezni a Philips Stadionban. A legjobb kiváltsága lesz elfoglalni a PSV esportolói posztját. További részleteket a klub honlapján fognak közölni az elkövetkezendő hetekben.

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kövess Minket!