Új trailert és játékmódot kaptunk a FIFA17-hez!

Új trailert és játékmódot kaptunk a FIFA17-hez!

Meg egy 1,3 millió dolláros versenyt! Soha ekkora pénz nem volt még a FIFA-ban!

Elkezdődött a Gamescom és ahogy arra számítani lehetett, a gyártók sorra dobják ki az új infókat a hamarosan megjelenő játékaikhoz. Most az EA-n volt a sor, a virtuális foci rajongói pedig örülhetnek, mert sok új infót kaptunk a játékról!

FUT Champions!

Például, hogy az EA bejelentette a Madden játékokból már ismert Champions játékmódot az új FIFA játékban. Ez már a fél-profizmus, itt a legjobbak érnek fel a csúcsra. A napi-heti-havi döntők után a játékosok értékes játékbeli nyereményekért versenyezhetnek. Értelemszerűen, minél több a győztes meccs, annál feljebb kerülünk és kapjuk megérdemelt jutalmunkat. Az EA szeretné, ha minden játékos megismerné a versenyzés örömét, ezért is hozták ezt létre.

Championship Series

Aki ezzel sem éri be, annak itt a profi liga, a FUT Championship Series, amit idén először indít el az EA Sports, melynek a nyereményalapja 1.3 millió dollár! Eddig ekkora összeggel soha nem találkoztunk a FIFA esport történelmében. 

A lebonyolítás a következő képen zajlik:

Először kvalifikáció, majd egyre feljebb haladva eljutunk a legjobb 32 FUT játékos közé a világon, akik megmérkőznek ezért a hatalmas nyereményért.

Van egy rossz hírünk is :(

Míg a Champions minden platformon elérhető, a profi bajnokság csak Xbox ONE-on és PS4-en fog futni.

Viszont új trailert kaptunk!

Végül kaptunk egy új trailert is, ezek alapján ígéretesnek néz ki a játék. Szerintetek jó irányba halad a sorozat?

Tet

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kövess Minket!