A korábbi nindzsa visszatér, újabb csere a NiP-nél!

A korábbi nindzsa visszatér, újabb csere a NiP-nél!

Pyth sérülése miatt egyik korábbi játékosával érkezik a StarSeries döntőre a svéd együttes!

A NiP csapatát számos kritika érte Fifflaren kiválása óta, hiszen az után következő generációból sem Maikelele, sem pedig a FaZe-hez igazoló allu nem hozta azt a szintet az első számú AWP-s szerepében, amit egy ilyen nagy múltú csapat megkívánna. Ez idővel kiszámíthatóvá teszi a csapat játékát, világklasszis AWP-s híján, ám hosszú idő után újra összeáll a versenygyőztes ötös!

A NiP ennek ellenére szépen muzsikált pyth érkezésekor, ám a kölni Major csoportkiesése alaposan megtépázta a csapat önbizalmát. És ha ez még nem lenne elég, pyth sérülése miatt a szezon második felét beugróval kellett indítaniuk. Akik most azt hinnék, a sérülés csak valami álca egy újabb svéd forgatásra, azok számára a napokban GeT_RiGhT által posztolt üzenetből idéznénk: "Tisztázzuk, Jacob továbbra is a a sérülés utáni felépülési időszakban van, amint 100%-os állapotban lesz, visszakerül a csapatba!" Addig is persze megoldást kellett találni, és a helyén játszó disco doplan remek választásnak bizonyult, új színt vitt a csapat játékába! Ennek azonban vége!

A nindzsák 7:3-mal a Pro League második helyén állnak 5 forduló után, ám úgy tűnik, újabb változásra szánták el magukat, doplan az Epsilon érdekében lemondott a NiP közelgő kijevi LAN-túrájáról. A StarLadder i-League második szezonjának döntőjére már nem ő utazik a csapattal! Visszatér ugyanis a jelenleg csapat nélküli Maikelele, aki beugróként csupán a verseny idejére kötelezte el magát egykori csapata mellett, és a háttérben gőzerővel saját csapatot épít, csupa svéd játékosból.

Nehéz dolga lesz, hiszen a GODSENT-ből kimaradt paufon, a jelenleg csapat nélküli xelos-on, valamint az Epsilonos és Escape-es srácokon kívül kevés mozdítható svéd profi maradt, aki fel tudná venni a versenyt Európa legnagyobb csapataival. A legutóbb FaZe-ben megforduló Maikelele egyelőre azonban a NiP hívásának eleget téve Kijevre készül, a 300 000 dolláros összdíjazás talán előhívja 2015 eleji formáját, mikor is az MLG X Games meghívásos versenyének MVP-je lett, és megnyerték az Assembly Wintert a Titan elleni döntőben!

Tetszett a cikk? Akkor kövess minket Facebook-on!

Kövess Minket!