Megvan az év CS:GO szenzációja, az SK 16:0-ra kapott ki

Megvan az év CS:GO szenzációja, az SK 16:0-ra kapott ki

A meglepő vereség csapaton belüli veszekedéssé fajult a braziloknál, az ausztrálok a föld felett lebegnek!

Az ESL Pro League negyedi szezonjában egyaránt meglepő vereségbe szaladt bele a legutóbbi Major két döntőse. A világranglistát vezető SK, és a Kölnben Észak-Amerika legnagyobb CS:GO sikerét elérő Team Liquid is 2:0-ra kapott ki, na de kitől?! Mindkét vereséget a legutóbbi Major selejtezőjéről 1:3-as mérleggel simán kieső ausztrál Renegades mérte az ellenfelekre! Én még mindig a leesett államat keresem ...

A hihetetlen eredmények sorát az SK nyitotta, akik 16:12-re kikaptak az ausztráloktól Nuke-on, de ami ezt követte, azt egy életre nem felejtjük el. A kétszeres Major győztes, címvédő SK ugyanis 16:0-ra kapott ki (!?!?!) a világranglistán Top20-on kívüli Renegades-től Dust2-n! Érthető módon az ausztrálok úsztak a boldogságban, zseniális videó a boldog pillanatokról:

Az SK-sok már sokkal nehezebben vették a dolgot, coldzera ráadásul meggondolatlan bejegyzésével igen csúnya támadást intézett csapattársára, a fer sérülése miatt beugróként velük játszó SHOOWTIME-ra.

A szöveg szerint a vereség okának egyértelműen SHOOWTIME-ot tartja a kétszeres Major MVP coldzera, szerinte új ötödikük a CS:GO alapjaival sincs tisztában, így pedig nagyon nehéz magas szinten játszani. Coldzera Twitter profilja a posztolás után pár órával lehalt, és azóta sem elérhető, Facebook oldalán azonban bocsánatot kért mindenkitől kirohanása miatt.

A meglepetéseredményről persze mindenki azt hitte, egyszeri alkalom volt, a Renegades-nek nem jut majd több babér, aztán jött rögtön másnap a Team Liquid elleni meccs, és azr-ék bebizonyították, nem csak a véletlen szülte az SK elleni 2:0-át. Két szoros meccseken ugyanis Hiko-ékat is elverték a hét elején még 1:5-ös mérleggel álló ausztrálok, akik így máris feljöttek a playoffot érő 6. helyre, 5:5-tel állnak most.

És ki tudja, ha így folytatják, akár még a mostaninál is nagyobb meglepetés is kinézhet nekik az idén, kíváncsian várjuk, meddig tart a Renegades menetelése!

s

Kövess Minket!