Történelmi döntő a Call of Duty világbajnokságon

Történelmi döntő a Call of Duty világbajnokságon

Először fordult elő, hogy bejutott egy európai csapat a Call of Duty Championship fináléjába.

Hétvégén rendezték a Call of Duty XP eventet, ahol bemutatták a következő epizód, a Call of Duty: Infinite Warfare multiplayerét, és eldőlt az is, ki lesz az idei esztendő világbajnoka.

Az éves Call of Duty Championship idei felvonásán 32 csapat szállt harcba a 2 000 000 dolláros összdíjért: 16 Észak-Amerikából, 12 Európából és 4 Ausztráliából, illetve Új-Zélandról. A döntő történelmi jelentőségű volt, hiszen a Splyce személyében először jutott európai csapat a fináléba, ott azonban már nem jött össze a bravúr: az EnVyUs lett 2016 bajnoka, akik a 2014-es és 2013-as második hely után ünnepelhettek most győzelmet. 800 000 dollár ütötte a markukat.

Az EnVyUs játékosa, Slasher természetesen kitörő örömmel nyilatkozott a diadalt követően, és arra a kérdésre is válaszolt: mi kell ahhoz, hogy a Call of Duty felnőjön a legnagyobb esportokhoz?

"Ha maradunk a mostani ösvényen, beleértve például a fejlesztők támogatását és a magas versenydíjazásokat, akkor a Call of Duty tovább növekedhet, egyértelműen jó úton járunk!"

Ezzel egyben véget is ért a Call of Duty World League első évada, melyet az Activision tavaly hozott létre, hogy erősítse a játék jelenlétét az esport-piacon. Búcsúzik a Call of Duty: Black Ops III is: jövőre már az Infinite Warfare-rel zajlanak majd a küzdelmek - továbbra is PS4-en.

Tetszett a cikk? Akkor kövess minket Facebook-on!

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Mitől lesz egyedi ízvilágú a kávé?

Sportolóként te is iszol kávét? Tudtad, hogy a számtalan kávécserje közül mindössze kettőből készítenek kávét? Az arabicából és a robustából. A kávécserje típusa, a feldolgozás, illetve a pörkölés adja a kávészemek egyedi aromáját.