Már csak három veretlen csapat maradt a Pro League-ben!

Már csak három veretlen csapat maradt a Pro League-ben!

Sorra hullanak az esélyesek, hatalmas meglepetés eddig az amerikai mezőny állása!

Lassan úgy tűnik kijelenthetjük, Slemmy jelenléte valóban visszafogta a Cloud9 szekerét, a helyére érkezett autimatic viszont alaposan felpörgette a dolgokat. A Cloud9 a Northern Arena döntőjét meglehetősen gyanús körülmények között vesztette el, az ESL Pro League-en belül viszont eddig tarolnak n0thing-ék!

Tizennégy győzelem zsinórban! Szinte rá sem lehet ismerni az amerikai csapatra, akik három hónapja még simán kiestek a kölni Major kvalifikációs versenyéről, így kihagyták az év legrangosabb európai versenyét. Jött azonban a csere, és a Pro League csoportkörében eddig nem találtak legyőzőre, pedig kemény ellenfelekkel is összesodorta már őket a sorsolás. 16:5 és 16:14 az Immortals ellen, 16:8 és 16:10 a Team Liquid ellen, 16:3 és 16:12 az OpTic ellen, de a nagy port kavart, SK-t 16:0-ra verő Renegades csapatát is megverték oda-vissza!

Mellettük, ugyan sokkal kevesebb meccset játszott, de szintén veretlen az eddig egyaránt 6:0-val álló Echo Fox és a Na'Vi gárdája is, Európában továbbra is jól áll a NiP (9:3) és a FaZe (8:4), míg Amerikából az Immortals-t (10:4) lehet kiemelni.

Pocsékul kezdte azonban a szezont a CLG (1:5) és az eUnited (1:9), de a Selfless és a compLexity 2:6-os mérlege is elég súlyos hátrány három hét alatt. Európában szintén a másodvonalas csapatok kezdték gyengébben a szezont, a FlipSid3 0:8-al vélhetően már most elköszönt a rájátszástól, de az újabban LAN-okon jól szereplő Heroic 3:7-es eredménye sem túl biztató.

A maximális 26 meccséből akad olyan csapat, amelyik már legalább tízet lejátszott, így nem csak a hetek számában járunk a csoportkör egyharmadánál. A negyedik játékhéten Európából kizárólag a HR, mousesports, dignitas, PENTA négyes játszik mérkőzést a közelgő StarSeries döntő miatt, Amerikában úgyszintén az alsóház lesz terítéken.

Kövess Minket!