"Sokan leírtak már minket, de egy profinak mindig van visszaút!" - C9 n0thing interjú

Az ESL Pro Legue negyedik évadának egyik legnagyobb meglepetése a C9 feltámadása, lássuk mi a siker titka!

Az ESL Pro Legue negyedik évadának egyik legnagyobb meglepetése a C9 feltámadása, a siker titkáról a csapat legrutinosabb játékosa, az 1.6-os legenda, n0thing mesélt:

14:0 az ESL Pro League-ben? Emellett egyszerűen nem lehet szó nélkül elmenni!

n0thing: A siker egyik oldalról a lineup változásának is betudható, de úgy gondolom visszatért belénk az erő is. Komoly startégiai felkészülést vittünk végre, de ez a fajta szigor nem ölte ki a játékosok egyéni skilljét. Autimatic és Stewie remekül megértik egymást a pályán, de a régóta együtt lévő playerek között már mind megvan a kémia. Ez az ötös most jól összeállt, de egy kis önbizalmat magunkra kell építeni, hogy a nagyversenyeken is komoly tényezők lehessünk, vagy hogy a lendületünk végig kitartson!

Titeket mennyire lepett meg ez a 14:0-ás nyitás?

n0thing: Őszintén? Annyira nem! A Liquid ellen sosem tudod, mire számíthatsz, az SK ellen pedig még nem is játszottunk. Sokan leírtak már minket, de egy profinak mindig van visszaút! A Liquid, Immortals, CLG vagy épp OpTic ellen eddig sem éreztük, hogy esélytelenek lennénk, az amerikai csapatk ellen azért rendre jól szereplünk egy ideje!

Autimatic és Stewie ahogy te is mondtad, már bír közös múlttal, ez a kémia mennyiben segíti a csapatot?

n0thing: Mindketten fiatalon, szinte ugyanannyi idősek, és mindketten rendkívüli módon éheznek a sikerre, bizonyítani akarnak! Nem mintha a többiek nem így éreznék, de mi már régóta ebben élünk, nekik még nagyon friss ez az élmény. Egész nap gyakorolnak, közösen töltik az idejüket, és ez a lelkesedés azért ránk is átragad, az ő összhangjuk mindenkinek jót tesz!

Slemmy, az ingame leader távozása után ki iríányít a csapatban?

n0thing: Slemmy-t szerettük volna a csapatnál tartani, mint coach, de nem érdekelte a lehetőség. Autimatic érkezésével inkább a csapat stílusán és a játékon belüli szerepkörökön csiszoltunk. Fiatal kora ellenére Stewie lett az irányító, de igazából mindannyian hozzáteszünk a stratégiához. Vannak olyan pályák is, amiken én hívom a köröket, van ahol megint másnak jut ez a szerep.

Inkább a taktikai fegyelem, vagy a lazább stlíus jellemző a mostani C9-ra?

n0thing: Próbáljuk olvasni az ellenfél játékát, és az egyéni párharcokat a számunkra kedvező mederbe terelni. A feszes taktika segít, hogy folyamatosan magas szintű játékot legyen képes mutatni a csapat, a dinamikus egyéni megoldások pedig kiismerhetetlenné tesznek. Mi valahol a kettő között állunk, ami egyelőre hozza az eredményeket.

Kövess Minket!