Érkezik az új Rocket League patch!

Érkezik az új Rocket League patch!

Új platformok, új játékmód és számos egyéb nyalánkság várja a játék rajongóit!

A legújabb Rocket League legújabb sok izgalmas frissítést hoz a játékosok életébe. Mostantól játszható lesz SteamOS és a Mac platformról, lesz egy ún. battle royal mód, ami Rumble néven érkezik, új kozmetikai kiegészítők kerülnek be és az esport támogatása érdekében megkezdődik a láda árusítás.

Már megint ládák?

Igen. És a Psyonix a ládamester Valve-tól tanult: minden játék után véletlenszerűen fognak esni, de persze a kulcsot, amivel ki lehet nyitni a ládát, már meg kell vásárolni. A ládák tartalmukat tekintve tele lesznek tömve különböző értékű kozmetikai fejlesztésekkel. A kulcsok egyenként 1,49 dollárba kerülnek majd, de nyilván lehet venni tömbösítve is őket (5, 10 és 20) és így valamivel olcsóbban is lehet nyitogatni. A kulcsok eladásából származó bevétel, ha hihetünk a fejlesztőknek, az esport nyereményalapokba folyik teljesen.

Viszont ha valaki ki akar maradni az egész láda drop meg szerencsejáték mizériából, akkor lesz lehetőség arra, hogy egyszerűen ki lehessen kapcsolni az egészet. Ami azért egy nagyon nagy piros pont a Psyonixnak, GG.

Ezen kívül érkezik a kereskedés is. Lehet majd cserélgetni az antennákat, sapikat és felniket egymás között. Azért nem mindent lehet majd adni-venni, pár DLC cuccal nem lehet majd kereskedni. Viszont a piacot nem fogják szabályozni, legalábbis ezt mondják egyenlőre, a játékosok olyan árat szabnak, amit csak akarnak, érdekes lesz látni, hogy milyen virtuális piactér alakul ki egy lényegében szabályok nélküli világban. 

Játéktechnikai oldalról nézve, érkezik pár új pálya, köztük a VR dizájnú Octagon, aminek még az alakja is más lesz, mint a megszokottnak, mondjuk a nevéből ez valószínűsíthető volt.

Megérkezik az új játékmód, a Rumble. Mutatjuk is, hogy ez mit jelent, mi elsőre beleszerettünk.

 

Ezzel együtt pedig érkezik egy jó adag power up, mutator és persze jönnek új skinek is. Ha lehet hinni a pletykáknak, akkor az egész Mario Kart mezőny a Rocket League-ben folytatja a versengést.

Végül az utolsó kisebb fejlesztés, hogy bekerül a party chat, már nagyon hiányzott egy hely, ahol célzottan mehet a szájkarate. Nektek melyik frissítés jön be a legjobban?

Tetszett a cikk? Akkor kövess minket Facebook-on!

Kövess Minket!