Amaz csapatot váltott, feloszlik a Team Archon?

Amaz csapatot váltott, feloszlik a Team Archon?

A népszerű streamer úgy tűnik ismét versenyzésre adja fejét.

Az emberek fogytak, a felhők pedig csak gyűltek már egy ideje az Archon gaming house fölött. Amaz, a Team Archon alapítója és tulajdonosa még a nyár közepén jelentette be, a csapat a versenyszerű játék helyett ezentúl a streamelésre helyezi a hangsúlyt! Orange és Amnesiac távozása után Zalae is elhagyta a süllyedő hajót, úgy tűnik nem alaptalanul, hiszen tegnap az utolsó bástya is leomlott.

Amaz saját, illetve a csapat Twitterén jelentette be, a biztos befektetői háttérrel rendelkező ambíciózus csapathoz, az NRG-hez igazol! Nem ez az első komoly igazolása a Shaquille O'Neal érdekeltségébe tartozó esport szervezetnek, hiszen nyáron már lecsaptak a Luminosity Overwatch csapatára, nemrég pedig a Smite világbajnoki címvédőjét, a többnyire svédekből álló Panthera együttesét igazolták le.

Amaz csapatváltása rengeteg kérdést vet fel, visszatér-e a versenyszerű játékhoz, mi lesz a még Archonnál ragadt playerekkel, mihez kezdenek a gaming house-szal, Amaz csak így eldobja amit eddig felépített és egyáltalán mi lesz az Archon brand sorsa? A csapat ugyanis valóságos fogalommá vált Hearthstone berkeken belül, játékosai számos kupát nyertek, tető alá hozták az első komolyabb csapatversenyt és rengeteget streameltek, a közönség legnagyobb örömére.

A kérdésekre vélhetően a napokban választ kapunk, hiszen Amaz saját oldalára kérdezz-felelek napot irányzott elő, ahol bárki szabadon faggathatja az események kapcsán!

Tetszett a cikk? Akkor kövess minket Facebook-on!

Kövess Minket!