StarSeries: a NiP alázott a svéd rangadón

StarSeries: a NiP alázott a svéd rangadón

Lement a Starladder i-League döntőjének eddigi legkomolyabb rangadója, a nindzsák beugróval is simán nyerték a csoportot!

Első osztályú svéd rangadót tartogatott a ma délelőtt a Kijevben zajló Starladder i-League döntőjének második napján, ahol az A csoportban a Ninjas in Pyjamas és a GODSENT csaptak össze a továbbjutásért. A nindzsák a Hellraiserst, flusháék pedig a dignitast verték meggyőzően a csoportkör első napján, de előzetesen is számítani lehetett arra, hogy ez a meccs lesz az első komolyabb erőpróba mindkét ötös számára.

A NiP beugróval játszik ezen a tornán: az ex-nindzsa Maikelele pótolja a sérülés miatt távolmaradó pyth-et. Úgy tűnik azonban, hogy ez kicsit sem zavarta meg őket, f0resték ugyanis nagyon simán, 16:5-re lenyomták a GODSENT-et - ráadásul overpasson, ami korábban nem feltétlenül tartozott az erősségeik közé! Talán ezért sem bannolta a GODSENT ezt a mapet? Egy biztos, meglepetés az ilyen nagy arányú győzelem.

A délelőtt másik mérkőzésén a bentmaradás volt a tét, a Hellraisers és a dignitas összecsapásán pedig előbbi csapat húzta a rövidebbet: a dánok 16:10-re nyertek nuke-on, ami azt jelenti, hogy a hazaiak lettek a torna első kiesői. Pedig milyen emlékezetes rajtot vettek szerdán a NiP elleni pisztolykörben!

Az A csoport másik továbbjutó helyéről tehát a GODSENT és a dignitas dönt majd péntek délelőtt. Kövessétek nálunk az eseményeket!

Tetszett a cikk? Akkor kövess minket Facebook-on

Kövess Minket!