Van baj: szivárognak a TSM - SKT felkészülési meccs felvételei

Van baj: szivárognak a TSM - SKT felkészülési meccs felvételei

Kiszivárgott a tegnapi nap folyamán lejátszott TSM - SKT felkészülési meccsek egy része, ami kedvezőtlen esetben nagyon fog fájni a TSM-nek.

A TSM a többi nyugati csapattal egyetemben szeptemberre Dél-Koreába helyezte át székhelyét, és a világbajnokságig ott bootcampelnek. Ezt azért tartják fontosnak a csapatok, mert a keleti blokk a legerősebb a világon, ezért itt van lehetőségük gyakorolni a legjobbak ellen. Ilyenkor a csapatok előre lebeszélnek időpontokat egymással, amikor custom game-t hoznak létre, aminek nincs nyoma semmilyen online elemző oldalon (op.gg stb.). Erre azért van szükség, hogy ne legyenek publikusak esetleges pickek, stratégiák, a csapatok kimondottan egymás ellen készülnek így. 

Szivárognak a gyakorló meccsek

És itt jön a probléma. Egy ilyen gyakorlás több felvétele szivárgott ki tegnap és ma is YouTubeon és redditen is. A hatodik játékban még a TSM játékosok kommunikációja is hallható. Messzemenő következtetéseket persze nem szabad ezekből a videókból levonni, mert a csapatok főleg tesztelnek, új hősöket próbálnak ki a gyakorlatban, de ettől függetlenül ez nagyon negatívan érintheti az amerikai gárdát. Az SKT korábban mondott már vissza scrimet azért, mert valaki kirakott Twitterre egy picket, ha az ő példáját követi a többi csapat is és a TSM in-game stratégiai információs szempontból továbbra is "rizikósnak" minősül, akkor a végén nem nagyon lesz ki ellen gyakorolnia. Ráadásul a TSM mellett állítólag a kínai Newbee elleni gyakorlómeccsek is kikerültek, ahogy ezen a képen látható.

Ez a mostani TSM egyébként az utóbbi évek talán legerősebb amerikai csapata, kis szerencsével akár a top4-ig is mehetnek. Szerintetek elég erősek lesznek idén, hogy éles meccsen megszorítsa például az SKT-t?

TETSZETT A CIKK? AKKOR KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON

Kövess Minket!