RLCS: Európai Top32-ben egy magyar Rocket League játékos

RLCS: Európai Top32-ben egy magyar Rocket League játékos

Tegnap mind Európában, mind Észak-Amerikában befejeződött az RLCS Season 2 selejtezőinek első köre. Eddig nem igazán van meglepetés nemzetközi szinten, de van egy egész jó hazai eredményünk!

Tegnap mind Európában, mind Észak-Amerikában befejeződött az RLCS Season 2 selejtezőinek első köre. Eddig nem igazán van meglepetés, minden nagyobb csapat továbblépett, igaz, egyelőre nem is volt túlságosan nehéz dolguk. Az európai ligában szerencsére már magyar érdekeltségünk is volt, a legeredményesebb hazai csapat, a Team noideA is indult a rakétalovasok között. Igaz, a továbbjutás végül nem sikerült, a 7 körös selejtezőn az 5. körig sikerült eljutniuk. A 4. körben a csapat leesett a felső ágról, de még 2 kört végigharcoltak ott is.

 

Figyelembe véve, hogy a magyar, versenyszerű Rocket League-ről még nehezen lehet beszélni Magyarországon, a csapat eredménye mindenképpen örvendetes és bár nem sikerült továbbjutni, a srácok kihozták a maximumot magukból.

Magyar vonatkozásban viszont még nincs minden veszve: Negsy, a magyar játékos és csapata, a Watchario az alsó ágról bejutott az európai TOP32-be és rájuk jövő héten egy újabb összecsapás sorozat vár, szóval lehet még magyaroknak szurkolni! 

A Rocket League Championship Series 2. évada immáron 250.000$-os összdíjazással és új lebonyolítási formával jön, ráadásul a játéknak már több mint 20 millió játékosa van világszerte.

TETSZETT? AKKOR KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON

Kövess Minket!