DeadFox a Hellraisers-ben folytatja!

DeadFox a Hellraisers-ben folytatja!

Egyelőre csak próbaidőszakról beszélünk, ám DeadFox-ot ismerve komoly esély van rá, hogy magyar játékost láthassunk a következő Majoron.

Illusztris társaságba került DeadFox, akit a komoly nevekből álló HellRaisers nézett ki magának smike helyett, egyelőre próbaidőre. A váltás legfőbb oka a fiatal ukrán AWP-s kommunikációban tapasztalt nehézségei és egyelőre ingadozó teljesítménye, a csapat ugyanis a stabil élmezőnyt tűzte ki céljául!

DeadFox személyében egy megbízható ötödiket találtak ANGE1, bondik, STYKO és Zero mellé, aki AWP-vel épp oly halálos, mint rifle-lel, szinte minden poszton bevethető, akinek ráadásul az angollal sem lesz gondja, tekintve, hogy lassan egy éve külföldi csapatban edződött a legjobbak ellen készülve.

A HR nem ismeretlen DeadFox számára, egyik legnagyobb sikerüket, a columbusi Major európai Minor versenyén épp az ukrán csapat akadályozta meg, mikor is az első mapot nyerte a két magyarral is felálló PixelFire, ám utána két 16:14-es vereséget követően végül az ukránok örülhettek.

A legutóbb a fruits-cal ICL-t nyerő magyar játékos szerződése a múlt hónapban járt le az Escape-nél, így jöhetett képbe egy új csapat, a HR pedig nem várt sokat az ajánlattal. DeadFox bemutatkozása a ma esti Astralis-HellRaisers mérkőzésen várható, az ESL Pro League történetében tehát először láthatunk magyar játékost a legrangosabb online bajnokságban! A HR hat meccs után 2:4-es mérleggel áll, van tehát min javítani a szezon hátralevő részében, innen pedig már tényleg csak egyetlen lépés a 2017-ben esedékes következő Major!

Addig is reméljük, sok versenyen és kupán látjuk viszont a HellRaisers és DeadFox nevét közösen, a mostmár csapattársnak nevezhető Zero lehetséges ezért mondta interjújában, hogy tervben van egy magyar LAN. Hátha egy következő ICL-en tényleg felbukkannak majd!

Kövess Minket!