2017-ben már Amerikában is komolyan beindul a DreamHack-sorozat

2017-ben már Amerikában is komolyan beindul a DreamHack-sorozat

Az idei bővülés után jövőre újabb állomásokkal bővül a népszerű esport turné!

Malmö, Lipcse és Austin. Három olyan város, ahol idén rendeztek első alkalommal DreamHack versenyt, a közönség reakciói pedig meggyőzték a szervezőket arról, hogy egyrészt van értelme új helyszínek felé is nyitni, másrészt Amerika is teljesen reális célpont lehet az esport-sorozatnak.

Az eddig fellelhető összes cím szerepelt már terítéken, az olyan sztároktól, mint a CS:GO, League of Legends, Hearthstone, Dota 2 és Starcraft 2 az olyan versenyekig, mint a Call of Duty, Team Fortress 2, Quake Live, Battlefield 3, vagy éppen a Street Fighter. Az éles szeműek kiszúrhatták, az Overwatch bizony eddig nem szerepelt még a versenyjátékok között, töretlen népszerűsége miatt azonban biztosak lehetünk benne, előbb-utóbb a már megszokott nyílt selejtezős rendszerrel ez is megnyitja kapuit.

Persze a jól megszokott állomások, úgymint a DreamHack Summer és Winter, Valencia, Tours és Bukarest idén is megnyitják kapuikat, és elvileg egy titokzatos, új helyszínt szintén bejelentenek még az idén. Jó látni azonban, hogy jövőbeni tervekből sincs hiány, legújabb közleményében ugyanis a cég bejelentette, jövőre az amerikai kontinens minden eddiginél nagyobb hangsúlyt kap.

Ha ilyen ütemű a fejlődés, egyszer csak eljutnak Budapestig is ... A következő állomás a most hétvégi bukaresti DreamHack, ahol CS:GO és Hearthstone versenyeket is rendeznek

Tetszett a cikk? Akkor kövess minket Facebook-on!

Kövess Minket!