A nap Yogg-Saronja a bukaresti Tavern Tales-ről

A nap Yogg-Saronja a bukaresti Tavern Tales-ről

SuperJJ veresége szinte biztos volt - ehelyett inkább nyert még ugyanabban a körben.

A hétvégén több nagy Hearthstone versenyt is rendeznek, hiszen az Americas Summer Championships mellett most tartják a PGL Bucharest Tavern Tales tornát is a romániai DreamHack rendezvényen.

A 25 000 dolláros összdíjazású versenyen 16 játékos indul, a torna pedig már a mai napon kezdetét vette a csoportküzdelmekkel, ahol a hétközi Batstone versenyt megnyerő SuperJJ és a hazai pályán játszó Rdu mérkőzése a mai nap eddigi legemlékezetesebb pillanatát tartogatta.

A főszereplő Yogg-Saron, ki más! Rdu győzelme már lényegében biztos volt: a korrekt boardra és a kézben lapuló Doomhammer + Rockbiter Weapon kombóra már nem lett volna válasza SuperJJ-nek, így hát jött a hasonlóan reménytelen szituációkra tartogatott Old God, és megmutatta, mire képes:

Jól látjátok: SuperJJ nem hogy visszajött a meccsbe, de meg is fordította azt, hiszen még abban a körben meglett a lethal. A német játékos később a teljes összecsapást is megnyerte, a mérkőzést követő interjúban azonban őszintén nyilatkozott:

"Nem vagyok benne biztos, hogy boldog vagyok emiatt a Yogg miatt... szerintem nincs szükség ilyesmire a kompetitív Hearthstone-ban. [...] Eléggé kifacsart érzés, nemde? Nem érzed magad boldognak. Nem azért nyerted meg a meccset, mert valami különlegeset csináltál... nyertél, mert kijátszottál egy lapot, ami valami különlegeset csinált számodra. Szóval... mi az én részem ebben?"

Máskor is felmerült már, hogy Yogg-Saronnak nem feltétlenül van helye a kompetitív harctéren, ezt hangoztatja sok profi játékos is, és nem véletlen, hogy a Batstone versenyen is a legelsőként kitoltott lap volt. Pedig ott a közösség döntött...

TETSZETT? AKKOR KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!