Hollandia legjobb játékosa a legnagyobb holland klubnál

Hollandia legjobb játékosa a legnagyobb holland klubnál

Az ötszörös nemzeti győztes Koen Weijland az Ajax Amsterdam igazolt játékosa lett.

A Manchester City, a West Ham United és egyéb híres európai csapatok után újabb ismert futballklub döntött úgy, hogy esportolóval erősíti keretét: az Ajax Amsterdam leigazolta az ötszörös holland bajnok Koen Weijlandot.

Koen a 39-es mezt kapta a klubtól, amivel természetesen egy álma vált valóra:

"A mai nappal valóra vált egy álmom. Egész életemben az Ajaxnak szurkoltam, és büszke vagyok arra, hogy mostantól a gyönyörű piros és fehér színeket képviselhetem a FIFA tornákon. Szeretnék segíteni olyan rendezvények szervezésében, melyek összehozzák a játékot és a valódi futballt. Remélem, hogy youtuberként és FIFA esportolóként ugyanolyan inspirációt nyújthatok, mint az Ajax játékosai."

Koen egy igazi Ajax-legendával, Edwin van der Saarral pózolhatott együtt, aki így nyilatkozott az esport-tehetségről:

"Koen egy többszörös FIFA-bajnok, aki egyrészt inspirálja a fiatalokat, másrészt olyan személyisége van, amivel jól illeszkedik ebbe a klubba. Mindig kutatjuk annak a módját, hogyan ragadhatnánk meg a fiatal rajongók figyelmét. Mindenben segítünk majd Koennek, nem csak a nagy tornákon, hanem a rendezvények szervezésében is. Hiszünk abban, hogy a digitális és a valódi futballra is egyaránt bátorítani kell a fiatalokat. Ez a két világ nem csak hogy együtt tud létezni, de jól ki is egészítik egymást."

A hollandok legjobbja jövő héttől már a FIFA 17-ben csillogtathatja tudását. Ha még nem rendelted elő a játékot, ide kattintva most megteheted.

TETSZETT? AKKOR KÖVESS MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!