OneTrickPwny a harmadik győztes, mutatjuk a paklijait

OneTrickPwny a harmadik győztes, mutatjuk a paklijait

Egy Miracle Rogue-nak is komoly szerep jutott a győzelemhez vezető úton a MondoCon Hearthstone selejtezőjén.

Szombaton rendezték a harmadik selejtezőt az őszi MondoCon PC Guru Show Hearthstone versenyére, melynek elődöntőire PenhaDani és Zonnenkraft egy hete már sikerrel kvalifikálták magukat.

A selejtezőn közel negyven játékos tette próbára tudását, a verseny végén pedig egy újabb szoros döntőt láthattunk, ahol ezúttal is öt játékban dőlt el, ki lesz a továbbjutó: OneTrickPwny-é lett a dicsőség, aki Brookypot győzte le a döntőben. A fináléig vezető úton végig meggyőzően teljesített, hiszen öt összecsapás soránmindössze három pontot engedélyezett az ellenfeleknek, legyőzve például salastrót vagy a legutóbbi döntős loryaboát.

Ahogy a korábbi győztesektől, úgy OneTrickPwny-tól is megkaptuk azon paklik listáját, amiket a legtöbbet használt a versenyen. A három közül a legérdekesebb talán a Miracle Rogue, hiszen bár erős deck, még sincs ott a legnépszerűbb mainstream paklik között, ez a verzió ráadásul Malygost is használt. Láthattunk emellett egy Midrange Shamant, valamint egy N'Zoth-ot is forgató Control Warriort is.

A listákat itt tanulmányozhatjátok át.

PenhaDani, Zonnenkraft és OneTrickPwny mellett tehát már csak egy játékos számára maradt hely az elődöntőkben. Hogy kié lesz? A mai nap folyamán kiderül!

TETSZETT? AKKOR KÖVESSETEK MINKET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!