RML nagyúr visszatér, újra pályán a REVOLTE!

RML nagyúr visszatér, újra pályán a REVOLTE!

A magyar ötös csupán a WESG kvalifikációjára állt össze, ahol a Pixel is elindul!

Október 6 és 9. között rendezik az Európából és a Független Államok Közösségéből érkező csapatok számára kiírt zárt WESG selejtezőt, ahova magyar csapatoknak is lesz esélye kijutni. A nevezés feltétele, hogy csak azonos országokból érkező csapatok indulhatnak, ennek megfelelően rengeteg a mix, az oroszoktól egy hooch, electronic, WorldEdit, kUcheR és a csalással lebukott és eltiltott Dosia összetételű ötös jutott ki, az ukránoktól pedig egy Zeus, ANGE1, arch, bondik, smike formáció.

A magyarok a közép-európai selejtezőben lesznek érdekeltek, mely szerdától péntekig zajlik. A tét a már említett, októberi offline eventre való kijutás Kijevbe, minden idők legnagyobb CS:GO tornájára. Az összdíjazás ugyanis másfél millió dolláros, mely még a hivatalos Major tornákon is túlnő!

A magyaroknak ráadásul jó esélyük lehet odaérni Kijevbe, hiszen az újjáéledt REVOLTE! és a Pixel is az indulók között szerepel. Utóbbi a már Lenovo Y-kupán és a SEC selejtezőin is bizonyított felállással vág neki, míg előbbi csupán egy alkalmi mix, annak viszont eszméletlenül kemény.

DEv és a Pixel csapata stabil ötössel tette le névjegyét eddig a magyar mezőnyben, a következő lépés most már a nemzetközi porondon való bizonyítás lehet. A REVOLTE! lineupja, vagyis a Gabesson, kolorrr, ZEN, rmL és flash felállás elsőre jól cseng, méltó kihívói lehetnek bárkinek. Hiszen az ország egyik legjobb AWP-se és irányítója rutinos játékosokkal összetéve halálos párost alkothat a pályán.

Szerdán tehát indul a versenyfutás a világ eddigi legjobb CS:GO versenyében a magyarok számára is, a nevezés délutánig még él, bárki elindulhat!

Tetszett a cikk? Akkor kövess minket Facebook-on!

Kövess Minket!