Bréking - Hét lap is nerfet kap, Yogg-Saron is érintett!

Bréking - Hét lap is nerfet kap, Yogg-Saron is érintett!

Októberben több sokat vitatott lap is gyengítést kap, mutatjuk a változásokat!

Mostanában ismételten felerősödtek a bizonyos lapok gyengítését szorgalmazó hangok, a Blizzard pedig úgy döntött, még a világbajnokság előtt közbenyúl: hét lap nerfelését jelentették be, melyek valamikor október elején fognak érvénybe lépni. Íme a konkrét változások!

Az egyik leguniverzálisabb aggro lap, amely nagyon megkönnyítette a számunkra kedvező trade-elést, ráadásul utána ő is könnyebben leüthetett valamit. Ez utóbbin nehezítenek most egy kicsit.

A játék jelenlegi talán legnagyobb nyerstápja, ami rendkívüli módon stabilizálta a Hunterek végjátékát. Mostantól egy körrel később kell csak vele számolnunk.

A Blizzard sokszor kifejtette már, hogy az OTK deckek igencsak játékélmény-rombolóak, hiszen sok deck számára nehéz ellenük felkészülni. A Charge változtatásával az OTK Worgen kombónak mondhatunk búcsút.

A Warrior kezében van az ár-kijátszási feltétel viszonylatban legjobb leszedés a játékban az Execute személyében, ezen is drágítanak valamelyest.

A Rockbiter Weapon szintén az egy körön belüli nagy sebzéseket segítette elő, leginkább Doomhammerrel, ennek is nő eggyel a költsége.

A Tuskarr Totemic kapcsán nyilvánvaló volt a probléma, hiszen ha nem basic totemet kaptunk rá, máris jókora előnyt termelt. Mostantól viszont már csak a négy alap lény egyikét kaphatjuk majd rá.

Végül, de nem utolsó sorban pedig Yogg-Saron is megkapta a magáét. Maga a lap - legalábbis a leírás alapján - nem változik, az effekt azonban igen, ha ugyanis Yogg-Saron meghal, átalakul, silence-t kap vagy esetleg visszakerül kézbe a random varázslatok közben, akkor azonnal abbahagyja a továbbiak castolását.

A nerfek tehát valamikor október elején, még az utolsó BlizzCon-kvalifikációk előtt lépnek majd érvénybe. Ti elégedettek vagytok velük?

TETSZETT A CIKK? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!