Zeus végre új csapatot talált, az egykori Na'Vi irányító Oroszország felé tart

Zeus végre új csapatot talált, az egykori Na'Vi irányító Oroszország felé tart

A játékoshoz közeli források megerősítették, Zeus reaktiválja magát és újra profi csapatba vágyik!

A WESG európai döntőjén Zeus az eddig nagy menetelést mutató Team1 nevű ukrán mix élén csillog, akik ma 12:30-től éppen a Pixel ellenfelei lesznek, a győztes továbbjut, a vesztes csomagol és megy haza!

Az újbóli jó formára úgy tűnik európa nagy csapati is felfigyeltek, hiszen úgy hírlik, Zeus máris egy Majorra készülő, legendás besorolású csapatba kapott meghívót!

A Gambit ugyanis szorult helyzetben van, az orosz csapat jelenleg három taggal szerénykedik. A VB-n csalással lebukott Dosia, hooch és AdreN mellé két új playert is szereznie kell tehát az együttesnek a szezon hátralevő részére. A két üres helyből az egyikre Zeus-t nézték ki, akinek irányítói képessége is jól fog jönni a csapatnál. Mellé a kazah HObbitt érkezhet ötödikként, aki elsősorban a fragekért felelhet majd új csapatában is.

A Tengri legskillesebb játékosa és az egykor Na'Vi-val mindent megnyerő irányító hatalamas erősítés lenne az együttesnek, nyelvi nbehézségek nem lesznek, a következő Majorig pedig van idő összeszokni és újjáépíteni a taktikai repertoárt is-!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!