Tavaly óriásit hibázott, idén ő megy a világbajnokságra

Tavaly óriásit hibázott, idén ő megy a világbajnokságra

Pavel lett az utolsó európai kijutó a BlizzConra, mutatjuk a paklikat, amikkel behúzta a győzelmet!

Az előző hétvégén megkezdődtek a Last Call Invitational versenyek, melyeken minden régióból a nyolc-nyolc legtöbb HCT pontot gyűjtő játékos indulhat, hogy feltöltsék az utolsó helyeket is a jövő havi világbajnokságra.

A küzdelemsorozatot az európaiak kezdték: a verseny mini-metájáról korábban már írtunk, most lássuk, hogyan alakult maga a megmérettetés!

Az előzetesen legesélyesebbnek tartott, és a torna előtt nyilatkozó Rdu a papírformának megfelelően a döntőig jutott, ám a szezonban a legtöbb HCT pontot gyűjtő román player számára ez jelentette a végállomást. Ott ugyanis emberére talált Pavel személyében, aki 4:1 arányban diadalmaskodott a döntőben, így ő lehet majd ott Naiman, Thijs és DrHippi mellett a BlizzConon Európából!

Pavel erősebb sorsolást nem nagyon kaphatott volna: a negyeddöntőben Hoej, az elődöntőben GeorgeC, a döntőben pedig Rdu volt az ellenfele, ám mindegyikük ellen simán, 4:1-re győzött. Tavaly óriásit hibázott, Lifecoach ellen hatalmas misplayt tolt a kijutásért vívott mérkőzésen (videó lent!), most azonban nem férhet kétség ahhoz, hogy megérdemelten jutott ki a világbajnokságra.

Ami a győztes lineupot illeti: Pavel a nerfek ellenére sem hozott meglepetés-decket, pedig többen is próbálkoztak olyan paklikkal, amiket nem láthattunk az elmúlt hetek-hónapok versenyein. Lássuk, mikkel játszott!

C'Thun Warrior

Malygos Druid

Midrange Shaman

Miracle Rogue

Tempo Mage

Az idei világbajnokság mezőnye ezzel lassan teljes, ám az ázsiai és az amerikai Last Call tornák még hátra vannak.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!