Megvan a SEC nemzetközi csoportkörének beosztása!

Megvan a SEC nemzetközi csoportkörének beosztása!

Mutatjuk a négy-négy hazai CS:GO és League of Legends-csapat ellenfeleit.

A hétvégi Last Chance Qualifier versenyek után eldőlt, melyik csapatok folytathatják majd az ESL Southeast Europe Championship negyedik szezonjának csoportkörében. Óriási örömünkre CS:GO-ban és LoL-ban is négy-négy csapatnak szurkolhatunk - most az is kiderült, kik lesznek a következő ellenfelek.

CS:GO

Parádéztak a magyar csapatok a hétvégi Last Chance Qualifieren, hiszen a legjobb nyolcba öt magyar együttes is bekerült. Sajnos csak egyiküknek jutott hely a nemzetközi csoportkörbe: a PIXEL csatlakozott a REVOLTee, a Fruits és a redbeaks eSports hármasához.

A legnehezebb csoportba talán a Fruits került, hiszen többek között azzal a román Nexus-szal kell megküzdeniük, akik a harmadik szezonban megnyerték a rájátszást. De a PIXEL egyik ellenfele, a szlovén TheOverpowered is ott volt legutóbb a playoffban.

A SEC nemzetközi csoportkörének beosztása, CS:GO

Az egyes csoportokban mindenki játszik mindenkivel egy Bo3 meccset, ezt követően pedig minden kvartettből az első kettő jut majd tovább az egyenes kieséses szakaszba. A küzdelem kedden veszi kezdetét!

League of Legends

Mivel a last chance selejtezőt is magyar csapat, még pedig a WiLD.CM nyerte, így ebben a játékban is 4 gárdának szurkolhatunk majd a kedden este startoló csoportkörben! Persze ők kerültek a legnehezebb csoportba, hiszen a görög Different Dimensions, valamint a bolgár Gplay is egy csoportba került velük, irtó nehéz dolguk lesz, ha tovább szeretnének jutni. A THR-nek ezzel szemben talán csak az Elysium ex-csapata, a Regenesis ellen kell majd megizzadniuk, a többi meccset elméletileg hozniuk kéne bluerzoréknak. 

A Beautiful Talented meg a C-csoportban a BPro-t kapta meg magának, míg a D jelű négyesben a myRevenge számára a Void Gaming lehet ismerős. 

ESL SEC LoL csoportok

A csoportmeccsek október 18-án délután 17 órától kezdődnek!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!