Botrány: így reagáltak a CS:GO élet tagjai mat1 csalására

Botrány: így reagáltak a CS:GO élet tagjai mat1 csalására

Úgy tűnik igaznak bizonyultak a vádak, mat1-t játék közben bannolta az ESL.

A magyar közösséget kettéosztotta Mat1 legutóbbi csalós botránya, melyet csak tetézett az elveszett útlevél kálváriája! A kedélyek azonban lenyugodni látszódtak, most azonban újból robbant a bomba, ami még a korábbinál is jobban megrázta a CS:GO-sokat.

Mat1 ugyanis a PIXEL hivatalos SEC mérkőzése közben bukott le! A TheOverpowered elleni meccs 18. körében egyszer csak eltűnt a szerverről, a konzol indoklása pedig nem is lehetne egyértelműbb!

"Reason: cheating"

A hír futótűzként terjedt, mind itthon, mind a nemzetközi mezőnyben, hiszen a PIXEL teljesítménye az utóbbi időben sokak figyelmét felkeltette, ám mat1 ezzel most talán az egészet lerombolta.

Facebook oldalát azóta törölte, de a közösség elismert tagja helyette is hitetlenkedtek. Hiszen lehetett gyanús az első videó, a szíve mélyén mindenki remélte, hogy nem igazak a vádak. Tegnap óta tudjuk, hogy óriási folt esett a magyar CS:GO becsületén:

Mat1 természetesen mind a játékban, mind a hazai közösségben méltó büntetésre számíthat, a PIXEL örülhet, ha a még megmaradt Mat1-val szerzett pozíciókat és pénzdíjakat nem veszik el a csapattól.

Ahogy láthattátok, a PIXEL-t már rengeteg helyről kizárták, de az továbbra is kérdés, vajon mi lesz a Lenovo döntővel?!

KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!