Még nem szavaztál az ingyen csomagokért? Segítünk!

Még nem szavaztál az ingyen csomagokért? Segítünk!

Nem tudod, hogy kik az esélyesek az idei BlizzConon? Íme négy játékos, akit szerintünk megéri választani.

Ahogy arról korábban már mi is írtunk, a Blizzard nemrégiben egy új promóciót indított, melynek keretein belül mindenki kiválaszthatja magának saját BlizzCon-favoritját. Indul ugyanis az idei Hearthstone világbajnokság: a küzdelmek október 26-án, szerdán kezdődnek, november 5-én pedig már azt is tudni fogjuk, ki lesz az idei bajnok.

Nincs más dolgotok, mint meglátogatni a Choose Youor Champion aloldalt, és kiválasztani a kedvenceteket. Érdemes azonban valódi esélyesre bökni, hiszen mindenki annyi ajándék kártyapakkot kap majd, amennyi mérkőzést a kiválasztottja nyer majd a tornán (legalább egy ingyen csomag mindenkinek jár majd). A jutalmakat a BlizzCon után fogják "kiosztani" mindenkinek.

Nem követed a versenyeket, és nem tudod, kit érdemes választani? Segítünk - íme négy játékos, aki igen jó esélyekkel indul.

ThijsNL

Talán nem túlzás kijelenteni, hogy a legtöbben a G2 holland játékosát tartják a torna legnagyobb esélyesének. Már tavaly is ott volt a tűz közelében: Európa-bajnokként jutott ki a BlizzConra, és egészen az elődöntőig jutott, ahol azonban a későbbi bajnok Ostkaka megálljt parancsolt neki egy nagyon szoros küzdelemben. Idén sincs gyenge éve: februárban megnyerte a The Curse Trials-t, a világbajnokságra pedig a Europe Spring Championship-győzelemmel jutott ki.

Paklijai: Malygos Druid, Secret Hunter, Miracle Rogue, Midrange Shaman, Disco Lock

Thijs Hearthstone

Handsomeguy

A világbajnokság A csoportja igen erősre sikeredett, hiszen Thijs mellett Handsomeguy is ide került. Az Asia-Pacific Winter Championshipen még meg kellett elégednie a második hellyel a koreai játékosnak, ezt követően azonban a tavaszi és a nyári selejtezőszériát is megnyerte a régióban, sőt, a HCT-ranglistát is ő zárta magasan a legtöbb ponttal, így nem kétség, idén ő az ázsiai-óceániai térség legjobb formában lévő játékosa. Ha át tudja ezt menteni a BlizzConra is, nemzetközi szinten is berobbanhat a köztudatba.

Paklijai: Malygos Druid, Secret Hunter, Malygos Miracle Rogue, Midrange Shaman, Control Warrior

Handsomeguy Hearthstone

Amnesiac

A mindössze 15 éves amerikai játékos, Amnesiac jelenleg a Hearthstone talán legnagyobb ifjú tehetsége. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy az elsők között jutott ki az idei világbajnokságra az Americas Winter Championship megnyerésével - annak ellenére, hogy ez mindössze a negyedik (!) nemzetközi verseny volt, amin életében részt vett. Nem véletlen, hogy sokan már most az esélyesek közé sorolják - meglátjuk, hogy a némileg kevesebb rutin mennyit fog számítani.

Paklijai: Malygos Druid, Secret Hunter, Tempo Mage, Midrange Shaman, Control Warrior

Amnesiac Hearthstone

Pavel

Az európai Last Call verseny bajnoka, Pavel talán a legkönnyebb csoportba került az idei világbajnokságon, így minden esélye megvan a továbbjutásra - utána pedig már bármi lehet. Tavaly még egy őrületes hiba okán emlékezhettünk rá, ami után le is csúszott a BlizzConról, idén azonban már egy másik Pavelt látunk - bizonyítja ezt a Hearthstone Champions League második szezonján aratott győzelme is, ahol többek között Thijs-t, illetve az aktuális világbajnok Ostkakát verte az egyenes kieséses szakaszban.

Paklijai: Malygos Druid, Tempo Mage, Malygos Miracle Rogue, Midrange Shaman, C'Thun Warrior

Pavel Hearthstone

Az alábbi négy játékos tehát igen jó esélyekkel indul, így rájuk mindenképpen érdemes szavazni. Voksolni egészen szerda reggel 9 óráig lehet, aznap pedig meg is kezdődnek a világbajnokság küzdelmei. Ha valaki esetleg lemarad a választásról, akkor a csoportkör után, november első napjaiban lesz még egy szavazási periódus, de csak a lemaradók számára.

Szerintetek ki lesz az idei bajnok?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!