Vége a Pixel tündérmeséjének, felbomlik a mindenhonnan kizárt ötös!

Vége a Pixel tündérmeséjének, felbomlik a mindenhonnan kizárt ötös!

A magyar csapat zajos sikerei után még hangosabb botrányok következtek, a végén a szokásos magyar betegség: a feloszlás.

Hihetetlenül kaotikus, fordulatos és eseménydús hetek állnak a PIXEL csapata mögött. A csapat káváriáját most idővonalba rendezve próbáljuk meg összefoglalni, mi is történt egy hónap alatt a sztárcsapatnak kikiáltott, majd meghurcolt ötössel!

szeptember 28: A PIXEL és a REVOLTEee a WESG selejtező Top16-ja között játszik egymással, Mat1 gyanús lövései miatt gabessonék megóvják a meccset.

szeptember 29: A magyar közösség két táborra szakad a gyanús felvételek után, a PIXEL kiáll Mat1 mellett.

szeptember 29: A PIXEL megnyeri a WESG közép-európai selejtezőjét, így utazhatnak kijevbe, Mat1-tól szinte minden meccsen demót kérnek az ellenfelek, de a WESG adminjai folyamatosan továbbot intenek.

október 5: Mat1 útlevele eltűnik a postán, így FLASH utazik Kijevbe a csapattal, beugróként.

október 6: A PIXEL tisztességgel helytáll a WESG első napján, magabiztosan legyőzik az LDLC mixet, döntetlent játszanak a GODSENT-tel, 16:14-re kapnak csak ki a Kinguintől.

október 7: Egy újabb vereséggel elszáll a továbbjutási remény, a PIXEL kiesik a kijevi rendezvényről.

október 8: A PIXEL Kijevből kényszerül lejátszani a SEC selejtezőit, immár újra Mat1-val. Nem éppen ideális körülmények, a továbbjutásról le is marad a csapat.

október 15: A SEC Nemzetközi Csoportkörének utolsó helyéért kiírt versenyt megnyeri a PIXEL, így bejutnak az online versenyre.

október 19: A csapatkapitány DEv nyilatkozatában megerősíti, helyreállt a rend a csapaton belül, megbeszélték a történteket.

október 21: A PIXEL első SEC meccsén a WIRE lebuktatja Mat1-t, éles meccs közben bannolják csalás miatt.

október 22: A közösség tagjai el sem hiszik, mi történt. Teljes a káosz.

október 23: Mat1 élőben vallja be, igenis csalt a WESG kvalin a REVOLTEee ellen.

október 25, 11:00: A PIXEL csapatát szinte minden versenysorozatból kizárják a szervezők, a milliós összedíjazású SEC és Lenovo szereplést is bukja a csapat.

október 25, 11:40: Bodito kizárásra reagáló Facebook posztja ismét kéttosztja a közösséget, mely csapaton belüli konfliktust is okoz a PIXEL-nek.

október 26, 13:33: Plum bejelenti, kiválik a csapatból és bizonytalan időre felhagy a játékkal.

október 26, 17:54: DEv bejelenti, hogy a PIXEL, mint csapat hivatalosan is feloszlik.

október 26, 20:00: FLEAV és Bodito egy mix erejéig összeáll a gabesson, ZEN, koloRRR trióval, vagyis a REVOLTEee csapatával a Quickshot Arena 27. kiírásában.

október 26, 21:40: FLEAV úgy dönt, a REVOLTEee együttesével folytatja tovább, az ötödik játékos kiléte egyelőre nem ismert, de az utóbbi időben FoDa, Barcode és NOFEAR is játszott már a csapattal.

október 27: ???

A sztori vélhetően még távolról sem ért véget, a folytatásról igyekszünk folyamatosan hírt adni, a cikket folyamatosan frissítjük!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!