Magyar rangadóval kezdődik az ESL SEC LoL rájátszása!

Magyar rangadóval kezdődik az ESL SEC LoL rájátszása!

8 csapat jutott az ESL SEC 4. évadának LoL rájátszásába, a magyarok uralják a mezőnyt, három csapattal is képviselik hazánkat!

A Team Horizon Reapers és a myRevenge összecsapásával kezdődik meg az ESL SEC 4. évadának LoL rájátszása szerda este 19 órától! A Bo3 meccs győztesét már csak egyetlen győzelem választja majd el attól, hogy ott lehessen a belgrádi fináléban. Előtte azonban nézzük meg, milyen esélyekkel indulnak a magyarok.

A CS:GO Top8-ban sajnos nincs magyar csapat, annak okairól, hogy hogyan hullott el mind a négy gárdánk a Top16-ban, itt olvashattok részletesebben. League of Legendsben azonban a Team Horizon Reapers, a myRevenge és a WiLD Multigaming is továbbjutott a playoffba.ESL SEC LoL playoff

A Nexus-t, a Gplay-t nem kell bemutatni, ez a két csapat ugyanis ott volt a májusi nagydöntőben is, ahol a bolgárok a második helyet szerezték meg végül. A Nexus tehát nekik nem ismeretlen, annak a párharcnak a vesztese nagyon szomorú lesz. 

A tavaszi győztes Elysium gárdája augusztusban feloszlott, ott most két magyar srác építik újjá a csapatot, de a játékosok zöme, élükön WildPandával együtt folytatja tovább, ők most a Greek Regenesis. Velük fog meccselni a Top4-ért a WiLD Multigaming. Kőkemény ellenfél, de talán nem verhetetlenek, a THR is csak épphogy kikapott ellenük a csoportkörben 2-1-re.

A Void Gaming a 2. szezonban döntőzött, egy ezüstérmet tudtak elhozni, a szlovén Instinct Esports pedig még viszonylag új az ismertebb nevek között.

A negyedik ágon pedig igazi magyar rangadó várható: a myRevenge és a Team Horizon Reapers jelenleg is küzd egymás ellen, az első meccset a THR nyerte! Élő közvetítés itt:

Élő videó megtekintése innen: bluerzor – www.twitch.tv

Nem lesz tehát könnyű dolga a magyar csapatoknak, de megvan az esély arra, hogy legalább egy hazai gárda ott legyen Szerbiában! A dolgot persze fűszerezi, hogy a november 26-27-re tervezett belgrádi döntő mindkét napja ütközik más esport versennyel: 26-án PlayIT Lenovo Y Kupa, ahol mindhárom magyar ötös érdekelt, míg 27-én Magyar Elit Bajnokság Playoff, ahol jó eséllyel a THR és a WiLD is ott lesz. Ha pedig a versenyszervezők nem tudnak rugalmasak lenni, akkor valamelyik versenyt ki kell hagyni. De ez még a jövő zenéje, először be kell jutni a Top3-ba.

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.