Szekszárdon folytatódik a LoL Roadshow a hétvégén!

Szekszárdon folytatódik a LoL Roadshow a hétvégén!

8 LoL csapat, mini bajnokságok, nyereményjátékok és számos más program várja az érdeklődőket!

November 5-én, szombaton reggel 9 órától nyitja meg kapuit Szekszárdon a Babits Mihály Kulturális Központ, ahol a LoL Roadshow szervezői egy egész napos programmal várnak minden érdeklődőt. Az első, debreceni állomás után jó néhány változással találkozhatnak majd a szekszárdi League of Legends rajongók.

Változott a profi bajnokság lebonyolítása: a Top2 Bo5 meccse helyett ezúttal 8 csapat vesz majd részt az egynapos rendezvényen, ahol Bo1 formátumban játsszák majd a meccseket egészen a döntőig, ami már Bo3 lesz. A 8 gárda között két Magyar Elit Bajnoki résztvevőt is találunk: A Rift Esports és a Wonder Stag e-Sports is a verseny esélyesei között van, de jelenleg már a magát legjobb 4 dél-kelet európai csapat között tudó myRevenge is simán odaérhet a dobogó tetejére. A srácok szerda este 1-0-s hátrányról fordítottak a Team Horizon Reapers ellen és közel vannak ahhoz, hogy utazzanak a belgrádi SEC fináléra.

Persze nem a profi bajnokság lesz az egyetlen program: Lesz 1v1 bajnokság, Cosplay verseny, Youtube celeb találkozó, VR próbaterem Oculus Rifttel és HTC Vive-val és LAN aréna azoknak, akik két meccs között inkább játszanának egyet, kvíz- és nyereményjátékok, szóval mindenki megtalálhatja majd a saját kedvére való tevékenységet.

Ráadásul ha ma, november 3-án vesztek jegyet, akkor ezt kedvezményes áron tehetitek meg! Részletek az alábbi posztban.

Persze, aki esetleg nem tud ott lenni személyesen, az se bánkódjon, hiszen a Magyar LoL TV közvetíti majd a mérkőzéseket a nap folyamán élő interjúkkal, visszajátszásokkal meg egyéb finomságokkal, a már megszokott csatornán.

Élő videó megtekintése innen: MagyarLoLTV – www.twitch.tv

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.