Deadfoxék utaznak Atlantába a major kvalira! + VIDEÓK

Deadfoxék utaznak Atlantába a major kvalira! + VIDEÓK

Gyengébb első nap után átgázolt a mezőnyön a HR, a döntőben 2-0-ra verték a GODSENT-et!

A döntőben a GODSENT elleni 16-14-es Train és 16-14-es Cobble sikerrel a Deadfox-szal felálló HellRaisers jegyet váltott magának az Atlantai major kvalira, soha ilyen közel nem volt még magyar játékos ahhoz, hogy a világ legnagyobb CS:GO tornáinak egyikén szerepeljen!

A HellRaisers az európai PGL minor első meccsén még gyengélkedett, hiszen 16-14-re kikaptak az ENCE csapatától, de aztán bemelegedtek Styko-ék és onnantól nem találtak legyőzőre: a csoportban verték a Heroicot, az Epsilont, majd a decideren az ENCE-t, így bejutottak a legjobb 4 közé.

Ott a Space Soldiers várta őket, de sima 2-0-al (16-12 Nuke, 16-13 Cobble) küldték őket az alsóágra, itt Bence ráadásul MVP lett, az első nap gyengébb teljesítménye után ez biztos, hogy jót tett a magyar fiú önbizalmának!

Deadfox MVP

Jöhetett tehát a felsőági döntő és a napokban a kezdőt átvariált GODSENT, de Deadfoxéknak már ők se jelentettek akadályt, két szoros meccsen, de behúzták a győzelmet!

A HellRaisers ezzel indulási jogot szerzett a 2017-es atlantai CS:GO major kvalifikációjára, így már csak egyetlen lépés választja el attól, hogy saját matricát kapjon!

A döntő meccseket itt tudjátok visszanézni!

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

 

Kövess Minket!