A Fury Gaming végre felért az ICL trónjára!

A legutóbbi LAN ezüstérme után immár az arany is meglett a Lenovo döntőre készülő ötösnek, bejött tehát a lineup váltás.

Az ICL 36. állomása előtt a Fury Gaming megvált ötödik játékosától, Bal1-t így bzt váltotta a csapatnál. A legutóbbi LAN-on ezüstérmes csapat ezúttal esélyesként érkezett a mostani tornára, és ennek megfelelően végig is verték a teljes mezőnyt. A csoportmeccseket és a rájátszást együttesen tekintve, csupán két mapot veszített a Fury az egész ICL alatt.

A vérfrissítés tehát bevált az együttesnél, a játékosok statisztikái szerint bzt egyáltalán nem játszott megilletődötten, eredményesen segítette a társakat a győzelemig vezető úton.

A végig felső ágon menetelő Fury Gaming a döntőben a Control Gaming együttesével csapott össze, az egy mapos előnyt pedig két villámgyors győzelem követte. Előbb saját pályájukon cache-en, majd a Control választásán, trainen is simán hozták a mapot. Előbbit 16:8, utóbbit még könnyebben, 16:7 arányban.

(A képeket Aaron oldaláról scammeltük)

A döntő legjobb játékosát a két map statisztikái alapján nehéz megnevezni, hiszen er9k és Aaron egyaránt kiugró teljesítményt nyújtott egy-egy pályán. De a jobb K/D arány és a fragek adott körre gyakorolt hatása miatt, valamit azért, mert mindezt a teljesítményt irányítójátékosként, a figyelmét megosztva érte el, a döntő MVP-jének er9k-et tekinthetjük!

A Fury Gaming tehát remek főpróbát tartott a Lenovo Y-kupa döntője előtt, ahol immár abszolút esélyesnek számítanak, gyors egymás utánban meglehet a következő LAN győzelem is a srácoknak!

Íme az ICL 36 rájátszásának végeredménye:

1. Fury Gaming
2. Control Gaming
3. TwisteD eSports
4. iNcentive

5-6. myRevenge e.V
5-6. BEA$TMODE
7-8. Pixel
7-8. OBSCURE

9-12. NameLess Team
9-12. CORONITA
9-12. DENCO
9-12. Zero Tolerance

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!