A valaha volt eddigi legkomolyabb esport programjával jön a PlayIT

Battlefield 1, HS, WoT, LoL, CS:GO, Overwatch - impozáns lista!

November 26-án kerül sor az idei utolsó PlayIT-re, Budapesten, a Hungexpón. Az esemény ezúttal sem szakít a hagyományokkal, sőt tovább emeli azokat, így a rendezvény történetében az eddigi legtöbb esport verseny vár a látogatókra és esportolókra egyaránt. Lesz Overwatch, Battlefield 1, World of Tanks, Halo, Counter Strike: Global Offensive, League of Legends és Hearthstone is. Nézzük át pontokba szedve, mit is tudunk a különböző versenyekről!

Overwatch 6v6

November 19-én 16 órától kezdődik az online kvalifikáció (itt jelentkezhettek), mely Double-Elimination rendszerben zajlik majd (alsó és felső ágon), BO3 és BO5 meccsekkel. A legjobb 4 csapat offline, a PlayIT-en mérkőzik meg az értékes nyereményekért. Az 1. helyezett 6 db 24”-es, Full HD Samsung monitort, a 2. helyezett 6 db 120GB-s Samsung 750 EVO SSD-t, a 3-4. helyezett 6 db Samsung pólót, noteszt és tollat kap.

Battlefield 1 16v16

A helyszínen nevezhettek be a Battlefield 1 összecsapásra is, melyet 14 óráig 8v8, majd utána 16v16 meccsekkel szerveznek.

World of Tanks 5v5

Az elmúlt hétvégén zajlott le a verseny selejtezője, így már tudjuk, hogy a INV4DERS és a Trigg2 csapatának sikerült bekerülnie az offline döntőbe. Az 1. helyezett 30.000 aranyat, a 2. helyezett 20.000 aranyat kap, valamint mindkét csapat gaming perifériákkal és utazási költségeik megtérítésével lesz gazdagabb. A helyszínen lehet majd találkozni a WoT közösség tagjaival is, a részleteket itt találjátok. Viszonylag ritka hazai rendezvényen a World of Tanks, így ez most tényleg egy különleges alkalom lesz.

Lenovo Y kupa – CSGO

Végéhez ért a Lenovo Y kupa, amelynek a 4 döntős csapatát az elmúlt 4 PlayIT állomás győztesei adják majd a novemberi eseményen. Áprilisban a Fury Gaming, májusban a Cruentus Fury, júniusban a Control Gaming míg szeptemberben a Pixel került ki győztesen, de eltiltásuk miatt az Outbreak Multigaming csatlakozott negyedikként a döntőhöz. A fináléban BO3 mérkőzéseket játszanak majd, melyek minőségére az 1.000.000 Ft-os nyereményalap mindenféleképpen ösztönző hatással lesz.

Lenovo Y kupa – League of Legends

Szintén az elmúlt 4 állomáson került ki az a 4 csapat (Team Horizon Reapers, WiLD Multigaming, myRevenge, Wonder Stag e-Sports), akik a novemberi döntőben csapnak össze a szintén 1.000.000 Ft-os nyereményért. Itt aztán végletekig kiélezett meccsekre lehet majd számítani, hiszen a WiLD, a THR és a myRevenge is kb. azonos játékerőt képvisel, a pillanatnyi forma és az új meta gyorsabb elsajátítása fog majd dönteni a végső győzelem sorsáról.

Aula Hearthstone verseny

A 100.000 Ft-os összdíjazású versenyt a GameStar színpadán szervezik majd, és online küzdhetnek a játékosok a legjobb négynek kijáró helyért. Eddig 3 kvalifikáció zajlott le, így már tudjuk, hogy adam0227, Exigo és Justbrave biztosan ott lesznek. Az utolsó kvalifikációs mérkőzések most szombaton kerülnek megrendezésre (itt tudtok nevezni).

Call of Duty Infinite Warfare 5v5

Sokak örömére kipróbálható lesz a Call of Duty: Infinite Warfare PC-s verziója és ringbe szállhattok egymás ellen 5v5 formátumban. Helyben nevezéses rendszerrel fog zajlani az esemény egész nap.

League of Legends 1v1 Skill masters

Reakcióidőd veri a gamer monitorokat is ? Akkor ez a te versenyed lesz! Gyere el a League of Legends standra, próbáld ki a Riot Games világhírű játékát és bizonyítsd be, hogy te vagy a legskillesebb gamer hazánkban.

Xbox One – Halo 5 – 4v4

Bújj bele a virtuális Mjolnir páncélba, és daráld halomra az ellenfeleid! A HALO széria legújabb része természetesen ott lesz a PlayIT-en. Akár tapasztalt Spartan vagy, akár zöldfülű kezdő, ott a helyed, hogy kipróbáld magad a többiek ellen!

Counter-Strike: Global Offensive és Hearthstone 1v1

Helyszíni versenyek a Media Markt rendezésében, értékes tárgyi nyereményekért. A mérkőzések 1v1 King of the Hill formátumban zajlanak majd, jelentkezni a helyszínen, érkezési sorrendben lehet.

Ti mit fogtok kipróbálni? 

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kövess Minket!