A valaha volt legjobb CS:GO körök a Reddit olvasói szerint - VIDEÓ

A valaha volt legjobb CS:GO körök a Reddit olvasói szerint - VIDEÓ

Örök kérdés, hogy vajon kinek melyik profi meccsen látott kör az örök kedvence. Az olvasók válaszaiból összeállítottuk a 10 legnépszerűbb pillanat listáját!

Örök kérdés, hogy vajon kinek melyik profi meccsen látott kör az örök kedvence. A Reddit olvasóinak válaszaiból összeállítottuk a 10 legnépszerűbb pillanat listáját!

Beszéljük át röviden, milyen szempontokat vettünk figyelembe amellett, hogy amit rengetegen írtak, annak bérelt helye volt a listán! A legfontosabb az volt, hogy legyen minél egyedibb minden sorra vett esett. Ezek sorrendjét pedig az határozta meg, hogy mekkora volt tét, és mekkora volt a kihívás, amit a játékosok/csapatok teljesítettek. Fontos, hogy a videók sorrendje NEM szépség, vagy fontosság szerint rendezett! Ezen a szinten már lehetetlen különbséget tenni fontos és fontos kör között, egyszerű visszaszámlálással haladunk tehát lefelé, semmi sorrend!

  1. Mindenki ismeri az EnVyUs játékosát, NBK-t. Amellett, hogy ügyes játékos, jó humora is van. Ezt a nyilatkozataiban sűrűbben, de olykor a játékában is megcsillogtatja. Utóbbiak közül a legdurvább az volt, amikor „véletlenül”, a félidő utolsó körében, vett egy Negevet, majd leace-elt vele, és mind az öt gyilkosság fejlövés lett. Nemcsak az ellenfelek és kommentátorok lepődtek meg, hanem maga NBK is.

  1. Scream a legjobb célzással rendelkező játékosok közé tartozik, és az IEM Oaklanden ismét bebizonyította ezt. A TyLoo ellen játszottak a csoportkörben, és úgy gondolta, megmutatja a kínai csapatnak, milyen gyorsan tud kiosztani 5 fejlövést M4A1-gyel. Hatásos bemutatót tartott, ugyanis 8 másodperc alatt sikerült neki.

  1. Az ELEAUGE első szezonjában, hajtotta végre Krimz az egyik legviccesebb ninja defuset valaha. A terroristák hajtóvadászatra indulnak az egyetlen életben maradt CT után, míg ő, megkerülve őket, felszedi a bombát.

  1. Meg kell hagyni, izgalmas versengés volt a 2014-es kölni tornán. A rendezvényről három kör is bekerült a válogatásba. Például az, mikor Friberg, a NiP játékosa, egy ügyes csellel megnyerte a már bukásra ítélt kört. A legjobb pillanatban ölte meg a plantolni kívánó ellenfelet, ezért nem maradt a Cloud9-nak ideje a bombarakásra, és az idő lejártával így a nindzsák nyertek. Okos és pimasz megoldás egyszerre!

  1. A Na’Vi és a mousesports az ESL Pro League negyedik szezonjában ütközött meg egymással. Guardian megmutatta nekik, hogy kell egyedül megvédeni Overpass B lerakóját a távcsöves fegyverrel. Mit is mondjunk, jó lecke volt, a kommentátorok szerint a Pro League legdurvább köre volt, amivel mi sem vitatkoznánk.

  1. Szintén a már említett kölni, 2014-es Major-ön történt a híres Olofmeister hatástalanítás, amikor a Molotov koktélban égve szedte fel a bombát. Egy biztos, nem csak overpass B lerakóján, hanem ezen a listán is meg kell róla emlékezzünk.

  1. NiKo hihetetlenül tehetséges játékos, ez nem is kérdés. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy ha úgy adódik, egyedül is megnyeri a force kört egy Deagle-lel a kezében. Nehéz szavakba önteni a videóban történteket, ezt látni kell:

  1. 2014, ESL One Köln, csoportkör. A D csoportban összecsap a Team Dignitas és a Cloud9 Mirage-on, és az utóbbi csapat győzelmével ér véget a meccs. De ez másképp is történhetett volna, ha Hiko nem hozza össze a 29. kört, egy brutális egyéni teljesítménnyel és halált megvető bátorsággal!

  1. A Pro League harmadik szezonja egyébként sem volt izgalommentes, hát még, ami a döntőben történt! Best of 5 mérkőzés, 2-2-es állásnál, Inferno-n, hosszabbításba torkollik a meccs, egyetlen kör kell a Luminosity csapatának a győzelemhez! Izzik a levegő, és akkor megtörténik ez a kör. A nagybetüs KÖR! Shox nem csak hogy megöli mind a négy brazil játékost, de még a defuse is összejön neki.

  1. IEM Katowice, 2016. A Luminosity Gaming a Na’Vi ellen játszik a döntőbe jutásért, a rendes játékidőben nagyon kiegyenlített volt a mérkőzés. A brazilok csak a csodában bízhattak például egy olyanban, amit FalleN művelt. Az irányító AWP-s vérszemet kapott, és legyen az csapattárs vagy ellenfél, mindenkit elkapott az AWP-vel, ezzel megnyerve a meccs egyik legfontosabb körét, öt ember ellen, egyedül!

Hiányoltok valamit a listáról, nektek más volt a kedvenc pillanatotok? Kommentben várjuk a válaszokat!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!