Végleges a Major kvalifikációs névsor, kezdhetünk komolyan aggódni!

Végleges a Major kvalifikációs névsor, kezdhetünk komolyan aggódni!

DeadFox és a HellRaisers a világ legjobbjaival néz farkasszemet december közepén!

Az amerikai Minor végeredményeképp az Immortals és a Cloud9 bejutott 2017 első Major tornájának kvalifikációs körébe, így végre teljessé vált a 16 fős névsor! Az már most látszik, DeadFox és a Hellraisers a világ legjobbjaival küzd majd meg a nyolc kijutást érő hely egyikéért, minden idők legkeményebb kvalijára készülhetünk!

A világranglista Top10-es csapatai közül selejtező vár a NiP, dignitas, Cloud9, G2, FaZe, EnVyUs együtteseire. Ez azt jelenti, hogy a világ tíz legjobbjából hat még nem jutott ki a Majorra, és egymás elől kell megszerezniük a helyeket a 2017-es ELEAGUE tornára!

Ugyanis vannak még említésre méltó nevek a maradék 10 együttes közül is, például a friss tornagyőztes OpTic, az Immortals, a mousesports, a GODSENT és a Renegades. Mind az öten a világranglista Top20 csapatába tartoznak.

Ez már összesen 11 Top20-as csapat, annak ellenére, hogy csak nyolcan juthatnak tovább. És akkor még ott van az örök meglepetés TyLoo, a kevésbé ismert Vega Squadron és a Spirit, valamint az amerikai középcsapat, a CLG.

16. csapatként pedig természetesen a HellRaisers, akik DeadFox segítségével igyekeznek majd kiharcolni az egyik Majorre szóló helyet, de a fenti listából is látszik, piszok nehéz dolguk lesz a kvalifikáció során!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!