Egy kis felmelegedés a hideg télben - kezdődik a barcelonai All-Stars gála!

Egy kis felmelegedés a hideg télben - kezdődik a barcelonai All-Stars gála!

December 8-án kezdődik az All-Stars gála, ami lényegében a Riot Games levezető rendezvénye, ahol bár profik játszanak majd, a mérkőzések nem mindig vérre menőek.

Az idei év utolsó nagy dobása következik a Riot Games-től, ami nem más, mint az All-Stars gála, a maga levezető, könnyedebb, és mókásabb hangulatával. Ez a tökéletes alkalom arra, hogy a stresszt, frusztrációt, meg minden fáradalmat ki tudják adni magukból a játékosok, kommentátorok, és úgy alapvetően mindenki, aki egész évben az közvetítéseken dolgozik. Ahogy az előző években, úgy valószínűleg idén is rengeteg vicces pillanatra számíthatunk, olyan jelenetekre, amiket egy igazi tétmeccsen soha nem láthatnánk. Ilyen volt tavaly például, amikor a megszokott öt fős csapatok helyett, tíz-tíz ember küzdött egymással.

Mire számíthatunk idén?

Több játékmódban is össze kell mérniük játéktudásukat a srácoknak, legyen az akár egyéni vagy csapat szinten. A játékosok saját regionális (EU LCS, NA LCS, LCK stb.) csapatain kívül, a mezőny ezúttal is két részre lett szétosztva, név szerint Team ICE-ra, valamint Team FIRE-re. Bár mérkőzések egy része mókásabb, azért nem tét nélküli, hiszen minden egyes versenyszám pontot ér majd, hogy kiderüljön a végén, mi az erősebb: a tűz vagy a jég?

És hogy milyen játékmódokra számíthatunk? A Riot Games minden alkalommal kitesz magáért, hogy valami újjal rukkoljon elő. A már említett 10 v 10 Tandem módon kívül rengeteg őrültséget láthattunk már. Csak hogy pér példát mondjunk, normál játék csak ADC-kel, az általunk is ismert One For All, sokak kedvence, az URF mód, Hexakill, és persze az a mérkőzés, ahol a játékosoknak a nézők által előre megszavazott hősökkel kell játszaniuk. Az előbb említetteken kívül bekerülhet még a Porokirály legendája játékmód, valamint lesz egy mérkőzés kizárólag assassinokkal. A komplett menetrendet egyébként itt találjátok.

Kik lesznek a csapatokban?

Ahogy eddig minden évben, idén is a nézők szavazatai alapján álltak össze a regionális csapatok. Korábban már írtunk arról, hogy pontosan ki milyen pozícióba került végül.

1 v 1 me bro

Elmaradhatatlan része a gálának az 1 v 1 verseny, amit a tavalyi évben Bjergsen nyert meg, szóval ha valaha összefuttok vele soloQban, ne hívjátok 1 v 1-ezni. Idén is rengeteg résztvevője lesz ennek a tornának, és egyenes kieséssel szűkül majd a mezőny, egészen addig, amíg csak egy marad a végén. Viccesebb jelenetek azért itt is előfordultak bőven, ne feledjük Doublelift legendás hólabdáit vagy Aphromoo Zilean farm fesztiválját, esetleg Froggen Anivia párbaját Fakerrel. Mindenesetre nehéz lenne megtippelni, hogy ki lesz a végső győztes, mert sok nagy név fog küzdeni, csak hogy egy párat említsünk:

Mikor, hol?

Barcelonában rendezik meg az idei All-Stars gálát, december 8. és 11. között, a helyszínt pedig a Palau Sant Jordi fogja adni. A műsor délután 4-kor indul, amit a Magyar LoLTV is közvetíteni fog, a megszokott helyen, magyar nyelven.

Élő videó megtekintése innen: MagyarLoLTV – www.twitch.tv

Ha mindez még nem hozta volna meg a kedvet az eseményhez, ez a teaser videó biztosan meg fogja:

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.