Média vs. Youtuberek bunyó a Meltdownban

Média vs. Youtuberek bunyó a Meltdownban

A verekedős játékoké lesz a főszerep a szombati napon.

December 10-én immáron harmadik alkalommal kerül sor a Meltdown MAVIK Fight Clubra, ahol szokás szerint a verekedős játékoké lesz a főszerep.

A nap fénypontja a Super Smash Bros. gálamérkőzés lesz, ahol a hazai gamer-média képviselői, illetve ismert youtuberek csapnak majd össze a Nintendo bunyós szériájának Wii U-s epizódjában. Az Esport1-et Aioween képviseli majd.

  • A média képviselői: Shirin (Shirin Gaming), eszg (PlayStationCommunity), Aioween (Esport1), Lor (PC Guru)
  • A youtuber-csapat: Videójáték Zsolti, Nessaj, Paplovag, Zsozé atya

Ez persze még nem minden, hiszen lesz Mortal Kombat XL kezdő és haladó torna, Street Fighter V és Guilty Gear Revelator showmérkőzés, illetve Super Smash Bros. 4v4 kihívás is, így a műfaj szerelmesei biztosan nem unatkoznak majd!

Az esemény 15 órakor kezdődik, az említett programok mellett pedig az értékes díjakért zajló nyereményjátékok miatt is érdemes lesz ellátogatni a Meltdownba!

További információk az esemény Facebook oldalán.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Mitől lesz egyedi ízvilágú a kávé?

Sportolóként te is iszol kávét? Tudtad, hogy a számtalan kávécserje közül mindössze kettőből készítenek kávét? Az arabicából és a robustából. A kávécserje típusa, a feldolgozás, illetve a pörkölés adja a kávészemek egyedi aromáját.