Két döntő = Világelsőség? Az Astralis a CS:GO mezőny élére ugrott

Két döntő = Világelsőség? Az Astralis a CS:GO mezőny élére ugrott

A dán csapat három helyet javítva immár a világranglista élén tanyázik, a HellRaisers ismét a Top20-ba került.

A NiP múlt heti, kicsit váratlan előzése után most az Astralis lepett meg minket egy három helyes ugrással! A dánok az ELEAGUE döntő és az ECS győzelem után nem kérdés, hogy kiváló formában vannak, de a HLTV ranglistája még ennél is messzebbre megy! Eszerint ugyanis az Astralis a világ jelenlegi legjobbjának tekinthető:

A NiP és a VP az csalódást keltő ELEAGUE szereplés és az ECS döntőről való lecsúszás után várható volt, hogy visszább esnek, egyformán két-két helyet buktak múlt hét óta. A két hét alatt szintén két döntőt játszó OpTic viszont élete legjobbját érte el a mostani negyedik hellyel, és ha a Major kvalin is nagyot alkotnak, akár Top3-ba is juthatnak! Rtikán jár arrafelé amerikai csapat, de NAF-ék játékát elnézve, érik a karácsonyi csoda!

Örömteli hír még, hogy a Top20-ba ismét bekerült a DeadFox-ot is soraiban tudó HR, ebben a fejlődésben nagy szerepe volt a sikeres DreamHack kvalinak, amivel a srácok bejutottak a Las Vegas-ban rendezett torna zárt kvalifikációs körébe! Reméljük a Major kvali után még előrébb látjuk majd őket a listán!

TETSZETT A CIKK? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!