Gyűlnek a meghívottak, a VP után itt az újabb sztárcsapat!

Gyűlnek a meghívottak, a VP után itt az újabb sztárcsapat!

A DreamHack Las Vegas nemcsak látványos színpadképével, de a résztvevő csapatokkal is igyekszik majd elkápráztatni minket!

A DreamHack Las Vegas nemcsak látványos színpadképével, de a résztvevő csapatokkal is igyekszik majd elkápráztatni minket! Ezek a bemutató videók valami elképesztően magas minőséget képviselnek:

A VP már korábban meghívást kapott a 450 000 dolláros összdíjazású rendezvényre, nemrég pedig újabb sztárcsapatot jelentettek be a szervezők:

Az ELEAGUE győztes lengyelek után tehát az ESL Pro League negyedik szezonjának győztese, a döntőben az  SK-t legyőző Cloud9 lesz a torna következő biztos résztvevője. Természetesen nem csak meghívottként lehet majd lejutni Vegas-ba, erre tökéletes példa DeadFox és a HellRaisers akik bejutottak a januári zárt selejtezőbe, így még mindig harcban vannak a kiadó helyek egyikéért. Persze azért meghívottként kicsit könnyebb a helyzet.

Stewie és csapata jelenleg az ELEAGUE 2017-es Major versenyének kvalifikációján küzdenek a nyolcba kerülésért, és a vele járó Major pozíciók egyikéért.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!