A statisztikák szerint Deadfox volt a HR legeredményesebb játékosa a Major kvalin!

A statisztikák szerint Deadfox volt a HR legeredményesebb játékosa a Major kvalin!

Az ELEAGUE major kvali összesített adatai szerint a HellRaisers legeredményesebb játékosa a magyar AWP-s volt!

Nem lehet elégszer leírni, elmondani, mekkora tettet hajtott végre Deadfox és a HellRaisers hétfő hajnalban: a mindent eldöntő meccsen legyőzték a Cloud9 csapatát, ezzel Bence először játszhat a világ 16 legjobb csapata között az év egyik legrangosabb nemzetközi CS:GO versenyén 2017 januárjában!

Deadfox ráadásul nem hogy jól, nagyon jól játszott, még a vesztes meccseken is elképesztő frageket lőtt, nem egy 3K vagy 4K szerepel a neve mellett. A győztes meccs után a HLTV alapítója, Petar Milanovic közzétette a HellRaisers összesített statisztikáit, ezek alapján pedig elmondhatjuk: a major kvali alatt a HR MVP-je a magyar srác lett!

Milanovic hozzátette: Deadfox szinte biztosan nevet szerzett ezzel a teljesítménnyel magának nemzetközi porondon is. Ezen kívül még egy érdekes adat szerepel a neve mellett: Skadoodle után ő szerezte a második legtöbb fraget AWP-vel (Skadoodle 56, DF 54). Az egyéni ranglistán az összes játékos közül a 17. helyen végzett (a 80-ból).

A HellRaisers saját maga is kiemelte egyébként Deadfox teljesítményét: külön cikkben gratuláltak hozzá, hogy ő lett az első magyar játékos, aki major tornán indulhat, úgy fogalmaztak, hogy DF történelmet írt ezzel a sikerrel! Ezzel pedig kár is lenne vitatkozni!

Az biztos, hogy egy kategóriában ő az első: mégpedig ő az első magyar játékos, aki matricát kap!

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Nyerj HyperX Cloud Stingert!

Kövess Minket!