Január elején jelenthetik be a Köbenhavn - ex-dignitas egyesülést

Január elején jelenthetik be a Köbenhavn - ex-dignitas egyesülést

Ha hitelesek a források, a felek már alá is írták a szerződést, csak a bejelentésre várunk.

A dán esportsmagasinet  ex-dignitashoz közeli forrásai és értesülései szerint a szponzor nélkül maradt ex-dignitas már aláírt a dán labdarúgó klub FC Köbenhavn csapatával, az együttműködést pedig január 3-án jelentik be! Már lassan két hete megy a pletyka arról, hogy hol folytatják Magiskb0Yék, de a dán csapaton neve valahogy mindig előkerült, akik egyébként az első labdarúgó csapat lennének, akiknek a FIFA mellett saját CS:GO csapatuk is van. 

A fizetésekről csak annyit tudni, hogy minden bizonnyal masszív emelést kapnak majd, hiszen az első versenyük mindjárt a januári major torna lesz Atlantában, ahol már jó eséllyel FC Köbenhavn néven szerepelnek majd! A dánok egyébként a későbbiekben LoL csapatot is szeretnének. Thorin egyik friss videójában ráadásul az is elhangzik, hogy állítólag havi 20.000 dollárt keresnek majd fejenként!

Egyre erősebb az a trend, hogy labdarúgó csapatok a FIFA mellett más játékok felé is nyitnak, a PSG és a Schalke például már aktív csapattal szerepel a 2017-es League of Legends "B" ligában, a Challenger Seriesben. Vajon ez a trend folytatódik majd a CS:GO vonalán is?

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kövess Minket!