Lifecoach és Thijs a magyar Hearthstone-osok ellen

Lifecoach és Thijs a magyar Hearthstone-osok ellen

Exigo és OneTrickPwny is ott vannak Zágrábban a 10 ezer euró összdíjazású tornán.

Még el sem kezdődött igazán a 2017-es év, de máris itt az új esztendő első említésre méltó Hearthstone versenye a Zagreb Gaming Arena rendezvényen, ami a mi szempontunkból különösen fontos, hiszen exigo és OneTrickPwny személyében két magyar játékosnak is szoríthatunk!

A 10 000 euró összdíjazású versenyre 16 játékos kvalifikálta magát: ők a mai napon két egymást követő csoportkörben csapnak majd össze egymással - a keddi játéknapra csak négyen juthatnak tovább közülük.

Holnap négy meghívott profi játékos is csatlakozik a továbbjutókhoz, méghozzá nem is kis nevek: a G2 triója, Lifecoach, Thijs és RDU mellett SuperJJ kapott még helyet a profik közül.

A Top 8 küzdelmeit már streamen is követhetitek szerda délelőtt 10 órától - reménykedjünk, hogy valamelyik magyar játékosnak is szurkolhatunk majd a közvetítésen!

Élő videó megtekintése innen: Guru_Gaming – www.twitch.tv

Maga a formátum egyébként Bo5 Conquest lesz, egy bannal, vagyis minden játékosnak négy paklival kell készülnie a versenyre, melyeken a második napig nem is változtathatnak majd. A decklisták egyelőre még nem publikusak, így a paklikról csak a versenyt követően kapunk majd információkat a szervezőktől, illetve játékosoktól. Szorítunk a magyaroknak!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!