FORG1VEN:

FORG1VEN: "Megértem, hogy nem mindenki szereti a pofámat."

A lengyel MMO24-nek sikerült interjút készíteni a görög legendával FORG1VEN-nel, amiben szó esik arról is, hogy mik a tervei a jövőre nézve.

Konstantinos "FORG1VEN" Tzortziou-Napoleon napjaink egyik legjobb lövésze Európában, de a világon is a legjobbak közé sorolható. Beszélt arról, hogy miért hagyta el az H2K-t és arról is, hogy lassacskán profi pályafutásának befejezését tervezi.

Miután az H2K egy egész szép eredménnyel zárta a Világbajnokságot, sokan távoztak a csapatból. A középső ösvényes Ryu Észak-Amerikába igazolt a Phoenix1 csapatába, míg FORG1VEN volt támogatója Vander a Schalke 04 csapatába igazolt, ahol idén még egy LCS helyért is meg kell küzdeniük. 

Nézzük is az interjút:

MMO24: Milyen terveid vannak 2017-re nézve?

Forg1ven: Ahogy már mondtam kihagyom a 2017-es tavaszi szezont de ha egy jó ajánlat érkezik, akkor talán visszatérek a nyári szezonra, viszont jelenleg elég volt a kompetitív szcénából a League of Legends-ben. Megpróbáltam sok mindent, visszatértem az H2k-hez a nyáron, hogy segítsek nekik, mert a kiesés szélén álltak.

MMO24: Leteltek az ünnepek, Te jelenleg új átigazolási lehetőségre vársz?

Forg1ven: elkezdek streamelni néhány héten belül, de igen mindig rajta tartom a szememet a kompetitív szcénán és ajánlatokon.

MMO24: Miért írtál olyan hosszú postot az H2K-ről a Facebookodon? Azt gondolom, hogy pár dolgot tisztázni akartál mert néhány ember, mint mindig félreértette. Például amikor részeg jelzővel illetted Jankost. Beszéltem pár napja Vanderrel, és ő azt mondta, hogy nem akartad ezzel megsérteni Jankos-t. Igaz ez?

Forg1ven: Az a helyzet, hogy a Jankosos dolog igaz, de lassan már meme lesz belőle, aminek a jelentése egy film címéhez köthető - Drunken Master - ami elég viccesen írja le őt, de sok ember nem használ Google-t manapság.

MMO24: Térjünk vissza a facebook poszthoz. Sok ember kritizált akkor téged. Miért tetted ezt?

Forg1ven: Emlékszem például mikor pár nappal a Fnatic elleni meccsünk után, láttam, hogy kb. 150 új felhasználó jelent meg a poszt alatt semmi előzménnyel és a kétharmada csak flamelni, és szídni jött engem, én ebből többet kaptam mint a csapatom többi része.

MMO24: Talán túl nagy a fanbase-ed, nem lehet?

Forg1ven: Én teljesen megértem, ha valaki nem szereti a pofámat, a megjelenésemet vagy a tényt, hogy nincsen hajam, a játékstílusomat, a múltamat vagy bármit ami egy kicsit is hozzám kötődik. De ha csak féltékenységből, megvetésből vagy egy eltorzult látkép miatt küldenek a sz*rba, akkor én nagyon szomorú vagyok a létezésük miatt.

MMO24: Amikor még a Coppenhagen Wolves-ban játszottál volt egy rossz beceneved a Rossz fiú (Bad boy) a viselkedésed miatt. Nem gondolod, hogy emiatt jönnek létre az ilyen szituációk?

Forg1ven: Amikor a CW-ben játszottam megkaptam azt, hogy jól teljesítettem amennyire csak tudtam, mert az emberek egyre több figyelmet fordítottak rám és a csapatomra is. Szinte már vártak arra, hogy sz*rul játsszak és egyből letámadjanak. De ez sosem történt meg, mert mindig hoztam a formámat.

MMO24: Te vagy az egyik legjobb ADC az egész LoL-ban, miért szakadt meg a közös munkátok az H2K-vel?

Forg1ven: Először is, nem akarok megint olyan csapatban játszani ami nem top 3 realisztikusan és nem akarok még egyszer egy másik Gambit tagja lenni. Másodszor pedig, miután a VB lement, szerződést akartak hosszabbítani velem, viszont amikor megtudtam, hogy ki lesz az új midesünk, az már túl sok volt. Tudom, hogy Jankos meg én tűz és víz vagyunk, de tudunk jól játszani egymással. Az ő mides választásuk már túl sok lett volna számomra. Ezen kívül sok ajánlatot elutasítottam EU, NA és más régiók csapataitól is. Utolsó pillanatos stílusban volt egy tárgyalás a Flash Wolves csapatával, Taiwanban akartam játszani, de ez nem jött össze. Azért is szomorú voltam, hogy a TSM egy másik lövészt választott.

MMO24: Mit gondolsz a H2K új felállásáról?

Forg1ven: Azt hiszem, hogy akik a döntéseket hozzák a csapaton belül megváltoztak és nincsen túl nagy tapasztalatuk a LoL-ban. Szerintem a felállásuk hasonlítható a tavalyihoz. Amíg én azt gondolom, hogy nem lesz túl sok sikerük az új formátumban és hogy milyen rossz volt EU az utolsó szezonban, az is lehetséges hogy a Top3-ban végeznek.

Minden Forg1ven Overwatch pletyka végére pontot téve:

MMO24: Ha jól értelmezem az összes veled kapcsolatos Overwatch infó csak egy trollkodás volt?

Forg1ven: Jelenleg csak néha játszom, még annak ellenére is, hogy magas szinten voltam/vagyok. Nem gondoltam még komolyan ezt.

Ki ez az ember valójában, egy nagyképű beképzelt huszonéves fiatal vagy egy meg nem értett géniuszm amire még nem készült fel a világ? Tavasszal erre nagy valószínűséggel nem kapunk választ elmondása szerint, de talán nyáron még viszontláthatjuk őt valamelyik premier liga színpadán.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!